Probleme mari pentru Irina Fodor la Antena 1! Gina Pistol, în extaz. Ce au decis producătorii Asia Express

24 oct. 2021
Probleme mari pentru Irina Fodor la Antena 1! Gina Pistol, în extaz. Ce au decis producătorii Asia Express
Irina Fodor

După cum știți deja foarte bine, Irina Fodor a preluat rolul de prezentatoare la Asia Express după ce Gina Pistol a devenit recent mămică. Deși în primă fază fanii au îmbrățișat cu bine schimbarea, iată că într-un singur moment, lucrurile s-au schimbat.

Irina Fodor i-a enervat la culme pe fani în mometul în care a anunțat plecarea lui Zarug și a lui Lorelei din competiție. Cu alte cuvinte, prezentatoarea de la Asia Express a avut o manieră mai răutăcioasă de a-șie xpune punctul de vedere.

Ea povestea atunci că cel mai probabil Zarug și Lorelei nu vor să meargă mai departe în competiție și refuză să facă probele, acesta fiind și motivul pentru care cel mai bine este ca cei doi să părăsească Asia Express.

”Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni.

Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi aici pentru ei”, a spus Irina Fodor în cadrul emisiunii.

”Răutăcioasă și penibilă”

Discursul Irinei Fodor a fost mai mult decât suficient pentru ca fanii să lanseze un val de critici dure. Prezentatoarea tv a primit reproșuri din mai multe părți. Unii fani au comparat-o cu Gina Pistol care nu era la fel de ”tăioasă” atunci când prezenta competiția.

Pe de altă parte, unii au numit-o răutăcioasă, penibilă, pe când alții le-au luat apărarea celor doi concurenți eliminați, punând-o pe vedeta de la Antena 1 să se pună în locul lor.

”Păcat de discursul tău de la final, faptul că ei au limite fizice nu scuză comportamentul tău, cel mai urât final de episod. Au așteptat în trecut concurenți până la ora 3.00 noaptea. Erau plini de transpirație, chiar au încercat, să te văd ce alergai tu dacă aveai 120 kg /

Ai fost foarte răutăcioasă și penibilă în emisiunea de aseară… ați încercat să îi puneți pe Zarug și pe Lorelei într-o lumină proastă (deși oamenii ăia erau transpirați, terminați și chiar au dus probele la sfârșit… așa cum au putut ei) ca să vă justificați comportamentul vostru execrabil… nici măcar un ”La revedere” nu ați fost în stare să le ziceți… execrabil!!! De acum ați rămas între voi, falșii / Gina nu făcea așa”, au fost câteva dintre comentariile dure ale fanilor.

Gina Pistol este foarte încântată de această situație și speră să revină în prim plan cât mai repede. Deocamdată, însă producătorii Antena 1 o preferă tot pe Irina Fodor.