Raiffeisen Bank preia clienții Banca Transilvania? Anunț neașteptat. E valabil în toată țara

de:
14 mai 2023
Raiffeisen Bank preia clienții Banca Transilvania? Anunț neașteptat. E valabil în toată țara

Raiffeisen Bank ia fața celor de la Banca Transilvania. Dacă până acum Banca Transilvania era în topul preferințelor antreprenorilor, iată că nici Raiffeisen Bank nu se lasă mai prejos.

Raiffeisen Bank îi invită pe cei care derulează afaceri să opteze pentru noul serviciu oferit de bancă. Este vorba despre aplicația care poate transforma telefonul unui client într-un POS.

Astfel, nu va mai fi nevoie să achiziționezi POS-ul tradițional, iar plățile pot fi realizate în mod rapid, doar cu telefonul tău. Iar avantajele unui astfel de serviciu sunt numeroase.

În primul rând, cei de la Raiffeisen Bank le promit clienților o aplicație instalată gratuit. Cea de a doua aplicație în schimb va costa 25 de lei pe lună.

Instalarea se face extrem de repede și de asemenea, totul este realizat în siguranță. Spre exemplu, la orice plată de peste 100 de lei va fi nevoie de codul PIN, iar lucrurile sunt benefice atât pentru clienți cât și pentru cei care dețin afacerea.

Oferta Raiffeisen Bank care ia fața Banca Transilvania

Mai mult de atât, mediul înconjurător va fi și el protejat. Transformând telefonul într-un POS, nu va mai fi emisă chitanța. Aceasta va veni ulterior pe mail. Și s-ar putea ca această ofertă să lovească din plin Banca Transilvania, având în vedere că mulți vor fi tentați să promite de ea.

„POS pe telefon pentru afacerea ta. Aplicația prin care telefonul tău Android devine POS! Orice business ai avea, încasezi ușor plăți de oriunde și vezi oricând tranzacțiile efectuate printr-un portal web de comerciant. Avantaje: 

Prima aplicație instalată este ZERO lei, iar începând cu a doua aplicație instalată, costul este de 25 de lei/lună.
Instalezi RaiPOS pe orice telefon sau tabletă cu sistem de operare Android.
La plățile peste 100 lei se introduce codul PIN, cu o tastatură dinamică, securizată. E la fel de sigur ca un POS clasic.
Este prietenos cu mediul înconjurător și emiți chitanța 100% digital, pe dispozitiv sau o transmiți pe email”, se arată în oferta celor de la Raiffeisen Bank.