Renumitul psiholog rus, Mihail Labkovsky dă sfaturi importante celor care își caută iubirea: „Dacă la primele trei întâlniri…”

07 aug. 2019
Renumitul psiholog rus, Mihail Labkovsky dă sfaturi importante celor care își caută iubirea:

Mihail Labkovskiy este unul dintre cei mai populari psihologi din Rusia. El este foarte apreciat pentru sfaturile sale, dar și contestat de unii pentru că este foarte dur și direct atunci când vine vorba despre relațiile sentimentale. Cu toate acestea, cei care i-au urmat sugestiile s-au declarat mulțumiți de rezultate și le recomandă și altora să reflecteze la cele de mai jos. 

Labkovskiy are o experiență foarte vastă în psihologie și a avut mii de clienți, de la care a învățat și pe care i-a învățat cum să-și salveze familia și viața în general. Pentru cei care își caută iubirea, rusul a pus la punct câteva idei de bază pe care consideră că trebuie să le aplice.

În primul rând cel care-și dorește un partener alături, trebuie ca mai întâi să se placă pe el însuși, să-și facă o listă cu tot ceea ce iubește la el și să transforme tot ceea ce nu-i place în puncte forte. Mai exact, înainte de a porni la drum, trebuie ca fiecare să se accepte așa cum este.

Chiar dacă îți dorești foarte mult pe cineva alături, dacă la primele trei întâlniri nu te simți confortabil cu partnerul sau partenera ta, nu mai accepta o a patra întâlnire. Nu are sens, este degeaba. La primele întâlniri, fiecare se prezintă cel mai bine, iar dacă nu ești convins de la început, mai târziu va fi și mai rău.

Dacă ești femeie tânără, frumoasă și ai și succes în carieră, dar nu reușești să-și găsești un partener, tu ești problema. Înseamnă că nu ești capabilă să te adaptezi unei relații și îți este FRICĂ. Și dacă ești bărbat se aplică această teorie.

Vezi și Îngrozitor! Dieta secretă cu care o renumită vedetă a slăbit 30 de kg! Nu încercați așa ceva!

Labkovsky mai spune că niciodată nu trebuie ca cel care își caută iubirea nu trebuie să comunice cu cineva care este căsătorit pentru a-și crea false iluzii. Bărbatul sau femeia respectivă nu-și dorește o soție, respectiv un soț pentru că are deja una/unul acasă. Ceea ce vrea el/ea nu este deloc similar cu ce îți dorești tu, iar la final nu se poate termina decât rău pentru tine.

Poate te interesează și…

Germania lovește puternic în România! Decizia anunțată de ministrul neamț de Finanțe

Psihiatrul Cristian Andrei explică problemele care apar în relațiile sentimentale: “Atunci ies tot felul de lucruri aberante în relația cu o femeie”

Andreea Mantea, demisie surprinzătoare de la Kanal D! Cine îi va lua locul