Scandal imens! Critici dure la adresa lui Alex Velea. Cum a reacționat Antonia

de:
05 nov. 2021
Scandal imens! Critici dure la adresa lui Alex Velea. Cum a reacționat Antonia

Scandal imens în social media. Motivul este unul uluitor și ar fi pornit chiar de la vestita sărbătoare de Halloween, pe care Alex Velea și Antonia au sărbătorit-o ca la carte.

Cum a început totul? Ei bine, în acest an, de Halloween, Alex Velea a postat mai multe imagini cu băieții săi îmbrăcați în costume de sărbătoare. Același imagni au fost postate și de Antonia.

Mai mult de atât, cuplul și-a împodobit și casa în stilul caracteristic, chiar dacă sărbătoarea nu este una românească. Akim a purtat un costum în stilul unui vampir și a fost machiat corespunzător, însă fanii nu au primit prea bine imaginile.

Cu alte cuvinte, Alex Velea a ajuns să fie criticat de foarte mulți urmăriotori pentru că a sărbătorit un eveniment american și nicidecum românesc, în special pentru faptul că celebra sărbătoare face referire la satanism.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Critici dure la adresa lui Alex Velea

Alex Velea a fost atât de deranjat încât a vorbit despre cele întâmplate la un post de televiziune. Artistul a mărturisit că știe foarte bine că Halloween-ul nu este o sărbătoare românească, însă cei mici pur și simplu adoră să se costumeze și să serbească.

Cât despre criticile primite, Velea spune că mulți fani l-au acuzat că serbează o sărbătoare drăcească, însă asta nu a contat prea mult nici pentru el, dar nici pentru soția sa, Antonia.

“Știu că nu e sărbătoare românească, dar ăstora mici le place extrem de mult. Am postat poza asta cu Akim și mi-au scris că de ce am luat sărbătoarea asta drăcească, că oricum nu e românească și am zis că copiii se bucură, lor le place să se costumeze și să facă show”, a spus Alex Velea, la Xtra Night Show.