Scandal imens la Antena 3! Monica Pop făcută praf de Radu Tudor, după ce a mințit în direct. Sunt acuzații extrem de grave

09 oct. 2021
Scandal imens la Antena 3! Monica Pop făcută praf de Radu Tudor, după ce a mințit în direct. Sunt acuzații extrem de grave

Monica Pop are în sfârșit un punct în comun cu Olivia Steer. Ambele sunt anti-vacciniste și ambele dezinformează masiv populația. Ea este permanent invitată la Antena 3, pentru a spune foarte multe aberații aducătoarea de audiență, însă asta nu l-a împieducat pe jurnalistul Radu Tudor să șteargă cu ea pe jos.

Acesta o acuză de minciună și manipulare. Medicul oftalmolog spusese că România este singura țară din UE care refuză să testeze populația în masă și că preferă în schimb să impună restricții dure sau să oblige oamenii să se vaccineze. Ea spune că responsabili de aceaastă situație sunt  șeful DSU, Raed Arafat, dar și spre coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

Radu Tudor șterge pe jos cu Monica Pop

Declarațiile ei l-au înfuriat la culme pe moderatorul Antena 3, Radu Tudor, care a luat imediat atitudine și a pus-o la punct.

„Persoana asta n-a aflat ca testarea tine de Ministerul Sanatatii. Si ataca murdar pe cei de la DSU si MApN, in cel mai consacrat stil manipulator al momentului. Daca aveti vreo boala infectioasa, nu va tratati la oftalmolog. Nici la ortoped daca va dor dintii. Pretuiti specialistii, nu manipulatorii”, a spus Radu Tudor, pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul Antena 3 s-a implicat destul de mult în campania de vaccinare. El mereu i-a îndemnat pe români să se imunizeze și le-a explicat și de ce este important să facă acest lucru. Mesajul lui din ultima vreme s-a bazat pe ideea că prin vaccinare oamenii pot evita să ajuntă la ATI.