Scandal la Antena 3! Amendă imensă după ultimele declarații făcute de medicul Monica Pop

de:
23 oct. 2021
Scandal la Antena 3! Amendă imensă după ultimele declarații făcute de medicul Monica Pop

Cei de la CNA nu au putut trece cu vederea declarațiile medicului Monica Pop. Invitată în repetate rânduri la Antena 3, aceasta a vorbit constant despre vaccinarea anti-covid, arătându-se complet împotriva imunizării.

Membrul CNA, Mircea Toma susține că în cadrul emisiunii de la Antena 3, unde Monica Pop a participat, poziția era una clară: ”antivaccinist cap-coadă” și tocmati din acest motiv s-a decis amendarea postului cu nu mai puțin de 40.000 de lei.

Pe lângă declarațiile Monicăi Pop, în vizorul CNA au mai fost și buriterele, dar și lipsa de reacţie a moderatorului, precum şi informaţiile puse în dezbatere, dar și afirmațiile celorlalți invitați.

”Pentru tineri sub 20 de ani, mortalitatea indusă de vaccinul covid e de 10 ori mai mare decât toate vaccinurile administrate celor de peste 20 de ani

O analiză publicată pe site-ul CDC din Statele Unite arată că vaccinul Pfizer prezintă un risc între 3 şi 5 ori mai mare de spitalizare pentru băieţi între 12 şi 17 ani comparat cu riscul de spitalizare pus de boală”, sunt doar o parte din declarațiile care au atras atenția membrilor CNA.

O altă discuție prezentată de membrul CNA a fost una dintre monica Pop și Răzvan Dumitrescu, în care cei doi vorbesc despre efectele negative ale vaccinurilor, dar și despre modul de transmitere al virusului în cazul celor vaccinați.

Emisiunea cu mesaj antivaccinist total

”Şi aşa… să ştiţi că eu am fost întotdeauna foarte pro-vaccinistă pentru vaccinurile acelea împotriva bolilor care schilodesc şi ucid, dar să ştiţi că oricând sau întotdeauna vaccinul mi s-a părut un impact extrem de dur asupra unui organism.”

” Nu am înţeles din studiile astea, dar nu pare a fi nici măcar purtător un copil, deci nu cred că se pune problema aşa… mi se pare absolut… aşa cum a zis doctoriţa respectivă… un act criminal.”

”Cei vaccinaţi, dacă se îmbolnăvesc, fac sigur o formă uşoară… uneori, asimptomatică şi habar n-au că sunt bolnavi şi îmbolnăvesc pe toţi ceilalţi. Deci trebuie grijă foarte mare”, a fost conversația dintre cei doi.

Pentru membra CNA, lucrurile sunt clare. ”Emisiunea este construită în aşa fel încât mesajul final să fie antivaccinist total”, a spus aceasta.

Explicațiile moderatorului tv

Moderatorul tv în schimb povestește că intenția sa nu a fost să transmită un mesaj antivaccinist ci să poarte doar o serie de conversații, pe surse din străinătate.

”Intenţia mea a fost să arat cum sunt discuţiile în alte părţi. Nu a fost alta intenţia. Pe mine mă surprinde faptul că la noi aceste chestiuni nu sunt dezbătute.

Acele materiale difuzate, invocate în sesizare, au la bază informaţii şi surse oficiale citate în străinătate. La noi nu se discută astfel de lucruri şi nici n-au existat astfel de audieri în Parlament, ca în SUA.

Cu privire la afirmaţia doamnei Monica Pop. A invocat afirmaţia acelei doamne şi a spus că ar fi de acord cu ce a spus. Opinia unui om este opinia acelui om. Nu pot să contrazic opinia cuiva, mai ales ca doamna Pop este medic, iar eu nu am expertiză. Nu văd o culpa în ceea ce mă priveşte. Cu bună-credinţă am prezentat aceste chestiuni”, a spus moderatorul de la Antena 3, potrivit Paginademedia.