Simona Halep s-a împăcat cu Toni Iuruc? Tenismena regretă divorțul. Ce se întâmplă acum în relația celor doi (SURSE)

25 apr. 2023
Simona Halep s-a împăcat cu Toni Iuruc? Tenismena regretă divorțul. Ce se întâmplă acum în relația celor doi (SURSE)
Foto: Instagram Simona Halep

Simona Halep trăiește un adevărat coșmar de mai bine de șase luni. Sportiva este suspendată pentru dopaj încă din luna octombrie, iar procesul ei continuă să se amâne de la o săptămâna la alta. Ultimele informații spun că un verdict ar putea fi pronunțat pe 15 mai, dar sunt șanse mici să nu există nicio pedeapsă pentru ea.

Simona Halep a divorțat pe 8 septembrie de Toni Iuruc, așa cum VoxBiz.ro v-a anunțat cu o lună înainte ca ea să meargă la notar și să semneze actele separării. Se pare că decizia ei a fost un impuls de moment, iar un mare rol l-ar fi avut Patrick Mouratoglou care i-ar cam fi sucit mințile tenismenei.

De altfel francezul a mai avut antecedente de acest fel. El a avut o relație secretă și cu Serena Williams atunci când o antrena, în urmă cu mulți ani. Pasiunea Simonei Halep pentru Mouratoglou i-a adus și cel mai mare dezastru din viața ei.

Simona Halep s-a închis în ea

Deși aparent a divorțat de Toni Iuruc pentru tenis, la doar o lună de la separare i s-a interzis practic să mai joace. Jurnaliștii de la OrangeSport citează surse din anturajul sportivei care au dezvăluit că aceasta s-a închis mult în ea și că regretă divorțul de Toni Iuruc. Acum se gândește că poate ar fi trebuit să reflecteze mai mult asupra acestei decizii.

Părinții ei au încerat să o facă să se râzgândească, dar ca de fiecare dată, Simona a fost de neînduplecat. Ea este celebră pentru impulsivitatea ei și caracterul dificil pe alocuri.

Toni Iuruc a mai fost văzut în compania altor femei, dar a dezvăluit că nu mai vrea să audă de căsătorie. Sunt totuși șanse ca el și fosta lui soție să se împace. Momentan cei doi nu au fost văzuți împreună, dar este posibil ca acest lucru să se întâmple în viitor.