Sorana Cîrstea, cel mai trist anunț! Este dramă imensă pentru sportivă. A ținut totul ascuns până acum

17 sept. 2022
Sorana Cîrstea, cel mai trist anunț! Este dramă imensă pentru sportivă. A ținut totul ascuns până acum

Sorana Cîrstea trece prin momente teribile. Numărul 38 WTA a făcut un anunț la care puțini fani se așteptau. Recent, ea a jucat în cadrul turneului Țiriac Foundation Trophy.

Sorana Cîrstea a jucat în turneul Țiriac Foundation Trophy de la București, însă a fost eliminată încă din primul tur. Sportiva a precizat ulterior că ziua nu a fost una reușită pentru ea și că îi pare rău că nu a putut să joace mai bine.

„Îmi pare rău că azi nu am reuşit să joc mai bine, să am ocazia să am mai multe meciuri aici pentru că e o bucurie să joc acasă. Se mai întâmplă, mai sunt şi zile proaste ca aceasta. Nu am mai jucat pe zgură de mult, iar asta s-a văzut. Încercam să joc ca pe suprafaţă rapidă şi nu mergea… se mai întâmplă, în tenis mai şi câştigi, mai şi pierzi. Singurul lucru de care îmi pare rău este publicul.

E un privilegiu mereu să joc acasă, mai ales că azi am avut alături familia, părinţii, unchii, mătuşa, lucru care nu se întâmplă mereu. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştig ca să pot să joc din nou în faţa lor. Azi nu a fost o zi reuşită pentru mine”, a spus Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea are probleme mari de sănătate

Problemele de sănătate continuă să o urmărească pe sportivă. Aceasta a fost infectată recent cu coronavirus și a avut o formă severă. Se pare că acest lucru a afectat-o destul de mult având în vedere că de când a revenit în circuit nu mai reușește performanțe notabile.

Sorana Cîrstea a mai declarat că nu știe dacă acesta va fi ultimul turneu la care va participa în acest sezon. Sportiva a precizat că se confruntă cu diverse probleme de sănătate, motiv pentru care urmează să meargă la medic.

Ea a mai spus că în funcție de diagnosticul medicului va decide dacă va mai juca în acest sezon.

„Este un final complicat de sezon pentru mine, am nişte probleme de sănătate, trebuie să fac nişte verificări să văd despre ce e vorba. Apoi voi decide dacă mai joc două turnee pe final sau închei sezonul aici şi încerc să mă odihnesc pentru anul următor”, spune Sorana Cîrstea.