Theo Rose a recunoscut că a fost obligată să mintă! Adevărul despre așa zisa relație cu Anghel Damian. Ce se întâmplă cu Lia Bugnar

15 aug. 2022
Theo Rose a recunoscut că a fost obligată să mintă! Adevărul despre așa zisa relație cu Anghel Damian. Ce se întâmplă cu Lia Bugnar

Theo Rose și-a surprins fanii prin intermediul unei dezvăluiri făcute recent. Cunoscuta artistă a spus adevărul despre așa zisa relație cu Anghel Damian și a subliniat că abia așteaptă să vorbească despre toată povestea.

Artista a spus în cadrul unui interviu oferit pentru Viva! că a fost pusă să mintă în legătură cu produsele pe care le promovează. Totuși, ea nu aprecia acest lucru și refuza fiecare contract, pe motiv că „nu este corect„.

Dacă am simțit că un contract mă forța să mint, cumva, refuzam. Ca să îți dau un exemplu, o să îți vorbesc despre produse folosite pentru creșterea sprâncenelor.

Eu am sprâncenele dese de când eram copil, ba chiar am mai tăiat din ele între timp, pentru că era prea mult. Nu am cum să promovez un produs dedicat creșterii sprâncenelor și să le spun oamenilor că sprâncenele mele arată așa datorită acelui produs. Pentru că nu e corect„, a explicat Theo Rose.

Theo Rose a spus adevărul despre așa zisa relație cu Anghel Damian

Artista a ținut să sublinieze că nimeni nu a înșelat pe nimeni, iar relația cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, s-a încheiat deoarece lucrurile nu mai mergeau.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta„, a subliniat Theo Rose.

Totodată, artista a spus că zvonul despre ea și Anghel Damian este real, însă sunt puțini cei care le dau o șansă deoarece cei doi sunt extrem de diferiți.

El s-a remarcat mai mult pe zona culturală, alături de Lia Bugnar, iar Theo Rose a ajuns celebră datorită manelelor. Lia Bugnar nu vrea să discute nimic despre viața ei privată și a plecat în vacanță cu Marius Manole, prietenul său de suflet, care nu ezită să o umilească indirect pe Theo Rose.

Singura problemă a fost că nu am anunțat presa în legătură cu schimbările care au avut loc în viața mea. Deci nu avem nicio problemă, am trăit ca un om normal, s-au întâmplat lucruri în viața mea, muncesc efectiv în fiecare zi, nu am vrut deloc să mă pâsâi cu declarații prin presă și nu am fost pregătită. Am considerat că trebuie să spun lucrurile astea când sunt eu liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, să le arăt oamenilor frumos ce s-a întâmplat cu viața mea.

A venit chestia asta ca un topor pentru că sunt și oameni care nu țin neaparat să îmi fie bine, care ar vrea să se înțeleagă și alte lucruri despre mine. Eu vă spun că nu am păcat în situația asta, sunt liniștită când spun acest lucru, sunt o fată corectă și așa am fost și de data asta. Sunt mândră de mine tocmai pentru că nimeni nu are cu ce să mă atace în această situație, deși s-a vrut„, a mai spus Theo Rose.