Tiberiu Argint e istorie! Cu cine a plecat, de fapt, Andreea Bălan în vacanță după anunțul despărțirii

de:
12 oct. 2021
Tiberiu Argint e istorie! Cu cine a plecat, de fapt, Andreea Bălan în vacanță după anunțul despărțirii

La o zi distanță după ce în spațiul public a apărut informația conform căreia Andreea Bălan și Tiberiu Argint ar fi despărțiți de mai bine de trei săptămâni, artista a simțit nevoia de un moment de liniște, așa că a plecat în vacanță.

Surse au declarat pentru cancan.ro că Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să se despartă după mai multe neînțegeri. Aceleași surse spuneau că cei doi nu ar mai fi împreună de mai bine de trei săptămâni.

Motivul? George Burcea a anunțat recent că vrea să o ceară în căsătorie pe Viviana Sposub, iar Andreea Bălan nu putea rămâne mai prejos. Sursele citate mărturiseau că arista ar fi pus presiune pe Tiberiu Argint.

Și-ar fi dorit să se căsătorească din nou, să își întemeieze o familie, însă iubitul ei nu era pregătit pentru acest pas, acesta fiind și motivul pentru care nu dorea să petreacă prea mult timp în compania fiicelor artistei sau pe la ea acasă.

Cei doi nu au confirmat până acum zvonurile despărțirii, însă plecarea Andreei Bălan ar putea fi luată ca o confirmare. Artista a plecat în Egipt și nicidecum singură.

Cu cine a plecat Andreea Bălan în Egipt

A luat-o pe mama sa, dar și pe fiicele ei. Practic, a decis să petreacă timp de calitate cu cei mai importanți oameni din viața ei și se pare că i-a ieșit, căci din clipurile postate pe Instagram, Andreea Bălan pare fericită și constant cu zâmbetul pe buze.

”Joaca de seară”, a scris artista în dreptul unei poze cu ea și fetițele, de pe Instagram.

Mai mult de atât, Andreea Bălan a încins atmosfera pe rețelele de socializare. A postat și imagini cu ea într-un costum de baie care o avantajează destul de mult, profitând din plin de soarele din Egipt.

”Mergem să căutăm piscină! Dragilor, am uitat să vă spun. Deci suntem în Egipt. E foarte frumos aici și ne simțim foarte bine. (…) Suntem foarte fericite, că ne place foarte mult aici. Vă țin la curent!”, a spus Andreea Bălan la InstaStory.

Cum era de așteptat, bărbații au fost și ei captați de vedetă, iar pe story-ul ei se puteau auzi replicile câtorva de la pisicină. Unul dintre ei a fost chiar și filmat de artistă.