Trendurile în materie de beauty pentru anul 2020! Celebrul Adrian Perjovschi a explicat totul în detaliu

26 sept. 2019
Trendurile în materie de beauty pentru anul 2020! Celebrul Adrian Perjovschi a explicat totul în detaliu

Adrian Perjovschi a ajuns celebru după ce a intrat în echipa Pro Tv și s-a remarcat prin coafurile spectaculoase ale vedetelor. Acum acesta are propriul business și este unul dintre cei mai apreciați hair-stiliști din România. Împreună cu echipa sa, el a anunțat trendurile în materie de beauty pentru anul 2020 la un eveniment unde au fost prezente peste 300 de persoane din industrie, celebrități și oameni de media.

21 de modele au defilat la Futureland, cel mai mare eveniment de hairstyling din România și peste 30 de hairstylisti din echipa Jovsky Studio, make-up artiștii Andra Manea, Dana Petrina Madda Petcu, Iulia Ficu, stilista Luci Faur au lucrat mai bine de 12 ore non-stop pentru că prezentarea trendurilor să iasă precum pe marile podiumuri ale lumii.

Evenimentul „Futureland”, prezentat de Adelina Pestritu, a debutat cu un spectacol de pictură live marca Andrei Pavel, unul dintre artiștii care au impresionat pe scenă de la „Românii au talent” și totul în față celebrităților prezente la eveniment precum Adela Popescu, Lora, Anda Adam, Geanina Ilieș, Andra Gogan, Xonia, Miki, Raluca Tănase, Jazzy Jo, Ana și Monica Odagiu.

„Pentru noi și industria de beauty și hair-styling din România a fost că un Revelion seară această, am intrat în noul an în materie de trenduri și trebuie să ne aliniem cu toții la ce se poartă. La prezentarea Futureland am avut modele care au purtat toate culorile sezonului următor: roșu, arămiu, blond, bronz ciocolatiu, galben, ginger și neapărat albastru, culoarea anului, am avut propuneri și pentru băieți, dar și pentru persoanele care au nevoie de coafuri de avangardă, statement pentru evenimente speciale. Am propus mai multe variante de tunsori pentru toate lungimile de par, am integrat evergreen-ul pixie, dar și bobul cu breton deasupra sprâncenelor, am prezentat coafuri gen anii 80, cu volum exagerat, par creponat, diverse tipuri de împletituri și braise-uri, cu cărare pe mijloc sau într-o parte. Am avut 5 coafuri de evenimente speciale, pe care le-am construit foarte sculptural precum niște opere de artă”, a declarat Adrian Perjovschi, unul dintre hair-stylistii reper în România.

O zi specială pentru Adrian Perjovschi

Aflat în anul în care își serbează majoratul profesional în domeniul frumuseții, Adrian Perjovschi a anunțat copleșit de emoții și de entuziasmul celor prezenți că va deschide cel de-al patrulea salon marca Jovsky Studio, în București, în zona Dorobanți-Floreasca:

„Nu există bucurie mai mare pentru mine decât să îmi pot face meseria la standardele internaționale și să simt că pot contribui și eu la dezvoltarea ideii de frumusețe și îngrijire în România. Lucrurile s-au schimbat în bine în ultimii ani, în felul în care arată și se simt românii în pielea lor. Este un vis împlinit pentru mine să pot mari echipa și casă Jovsky Studio și abia aștept să cunosc alți oameni, care să ne dea teme noi, dintre cele mai diferite”, a mărturisit Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look.

„Suntem încântați să fim alături pentru al doilea an de echipa Jovsky Studio, în cadrul evenimentului de lansare al trendurilor în materie de tunsori și culoare. La fel că brand-ul nostru, Jovsky Studio este definit de creativitate și viziune modernă, motiv pentru care vom continuă să pregătim multe alte lucruri inedite împreună cu Adrian Perjovschi și echipa să”, a completat echipa brand-ului Head & Shoulders România, partener principal al evenimentului Futureland.

Eveniment realizat cu sprijinul Head & Shoulders – partener principal, Gillette Venus, Aristocrat, Studio Cabal. Fotografiile de la eveniment poartă semnătură Ștefan Banu și Sorina Andreica.