Vedeta Kanal D care a fost în trecut asistenta sexy lui Mircea Badea. El a ales-o pe Carmen Brumă să-i fie iubită și mama fiului său

de:
02 nov. 2021
Vedeta Kanal D care a fost în trecut asistenta sexy lui Mircea Badea. El a ales-o pe Carmen Brumă să-i fie iubită și mama fiului său

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu solid de ani de zile. Deși niciunul dintre ei nu are de gând să-și unească destinele în fața altarului, relația lor merge ca pe roate. Amândoi se simt bine și sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din media.

Un nume pe care Mircea Badea probabil l-a uitat a reapărut recent în showbiz-ul românesc, la Kanal D. O vedetă celebră, care la un momentdat a concurat cu Carmen Brumă a acceptat provocarea Bravo, ai stil! Celebrities.

Vorbim despre Adina Halas, cea care i-a luat locul lui Sensy, cocurenta care i-a rugat insistent pe fanii ei să nu o mai voteze pentru a putea părăsi competiția. Cine este Adina Halas? Ea are 41 de ani, fiind cunoscută drept influencer pe zona de lifestyle.

Cu toate astea, înainte de a cocheta cu social media, Adina Halas era deja cunoscută din televiziune. În urmă cu aproape 20 de ani, ea era asistenta lui Mircea Badea, alături de Carmen Brumă, în cadrul late-night show-ului „Noaptea târziu cu Mircea Badea” de la Antena 1.

Povestea e cu atât mai interesantă în condițiile în care Adina Halas era îmbrăcată mereu foarte sumar, conducea invitații în platou, însă cu toate astea, Carmen Brumă a fost cea care i-a devenit ulterior parteneră de viață lui Mircea Badea, scrie showblitz.ro.

Adina Halas vrea să câștige Bravo, ai stil! Celebrities

Nu știm dacă drumurile lor s-au mai intersectat vreodată de atunci, cert e că viața Adinei Halas s-a schimbat, iar provocarea de la Kanal D a încântat-o destul de mult pe vedetă.

Deși unele concurente vor să părăsească cât mai repede competiția, fosta asistentă a lui Mircea Badea vrea să rămână cât mai mult în platou Kanal D, ea fiind o fire competitivă care își dorește să ajungă până în marea finală și de ce nu, să o și câștige.

“Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbest despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție.

Am rigurozitatea specifică capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Adina Halas.