Vedetă Kanal D, surprinsă pe un site pentru adulți! Câți bani ajunge să câștige din întreaga afacere

de:
05 nov. 2021
Vedetă Kanal D, surprinsă pe un site pentru adulți! Câți bani ajunge să câștige din întreaga afacere

Surpriză de proporții pe platforma Onlyfans. O cunoscută vedetă de la Kanal D și-a făcut cont pentru a câștiga un ban în plus, ba chiar se arată extrem de încântată de alegerea făcută.

Mulți dintre voi o cunoașteți pe Daiana Marcu. Ea s-a făcut remarcată odată cu participarea la show-ul matrimonial Puterea Dragostei de la Kanal D. I-a adus notorietate, următori pe Instagram, însă nu a fost suficient pentru ea.

Fosta vedetă Kanal D nu are nicio reținere în a recunoaște că a decis să își mărească veniturile făcându-și cont pe un site destinat exclusiv adulților și anume Onlyfans.

Ba mai mult de atât, ea povestește că îi încurajează pe toți cei care muncesc, în orice fel de industrie, mărtursind că a fost aspru criticată pentru decizia care a luat-o.

Cât câștigă Daiana Marcu din Onlyfans

Dacă vă întrebați ce imagini postează Daiana Marcu, bruneta mărturisește că nu este adepta imaginilor nud, ci a celor extrem de sexy, în special când vinev orba de costumații. Nu oricine poate vedea fotografiile însă, căci este nevoie de plata abonamentului la început.

Cât ajunge să câștige din Onlyfans? Fosta concurentă de la Kanal D spune că prețul fotografiilor sale încep de la 5 și ajung chiar și până la 50 de dolari, lucru care o mulțumește din punct de vedere financiar.

Postările vedetei vin însă și cu repercursiuni. Daiana Marcu mărturisește că primește foarte mult hate din partea mai multor persoane, motiv pentru care Instagram vrea să îi închidă contul, iar același lucru se întâmplă și cu contul ei de pe TikTok.

”Momentan am rămas așa, deocamdată nu știu. Eu mă postez la mine pe Instagram, acolo îmi pun un link în bio și de acolo, na. Dar problema este că primesc foarte mult hate și cred că urmează să mi se închidă și Instagramul, Doamne ferește! Pentru că, imediat ce postez poze sexy primesc report”, a povestit Daiana.