Veste cruntă pentru Simona Halep, după ce a câștigat la Toronto! Ce se întâmplă cu Toni Iuruc, soțul său

15 aug. 2022
Veste cruntă pentru Simona Halep, după ce a câștigat la Toronto! Ce se întâmplă cu Toni Iuruc, soțul său

Simona Halep urmează să se căsătorească religios cu Toni Iuruc pe 13 noiembrie, dar momentan pare să fi uitat complet de iubire. Sportiva este foarte concentrată pe carieră și odată cu numirea lui Patrick Mouratoglou drept antrenor oficial al său, totul s-a schimbat pentru ea.

Simona Halep a câștigat primul titlu important, după o pauză de doi ani. Ea și-a adjudecat trofeul de la Toronto, WTA 1000 și a ajuns la 38 de victorii în circuit în acest an. Doar liderul mondial, Iga Swiatek are mai multe. Succesul vine după o performanță foarte bună și la Wimbledon, unde a ajuns până în semifinale.

Simona Halep a revenit astfel și în top 10 mondial, ajungând până pe locul 6. Așadar obiectivul său a fost îndeplinit. Ea ar urma să joace la Cincinnati în această săptămână, având un meci programat foarte rapid împotriva unei jucătoare dificile, Karolina Muchova. Vestea cruntă abia acum vine.

Românca se simte epuizată după această săptămână și nu se știe dacă va mai putea juca și în SUA. Următoarea țintă a sa ar fi US Open, care este programat între 29 august și 11 septembrie. Aceasta trebuie să ia o decizie destul de rapid, însă este posibil să-și ia o pauză. Momentan nu a anunțat nimic oficial.

Ce se întâmplă cu Toni Iuruc și Simona Halep

Irina Begu a jucat și ea în calificări la Cincinnati și cu toate că era principala favorită a fost deja eliminată. Pe tablou se mai află și Sorana Cîrstea, care revine în circuit după o pauză destul de lungă. Ea a fost diagnosticată cu COVID și și-a revenit foarte greu.

Simona Halep a mulțumit noii sale echipe pentru succesul de la Toronto, însă nu l-a adus deloc în discuție pe soțul său, Toni Iuruc. În trecut, aceasta îi pronunța mereu numele în interviuri, iar el se afla des în tribune. Acum a dispărut complet din peisaj, așa că nimeni nu știe ce se mai întâmplă cu el și dacă relația cu tenismena mai funcționează.

”Este greu, am foarte multe lucruri de spus, dar sunt foarte obosită. Felicitări, Beatriz, a fost o bătălie adevărată, îți urez mult succes pentru US Open.

E un loc special pentru mine, chiar am vrut să câștig în fața voastră, văd multe steaguri românești, canadiene, braziliene. Patrick, mulțumesc că ai crezut în mine și mi-ai fost alături, sper că te-am făcut mândru.

Poate nu am jucat bine, dar am luptat. Acum câteva luni, nu mă gândeam că aș putea câștiga un astfel de trofeu. De asemenea, mulțumesc Arnaud (n.r. Arnaud Restifo), mulțumesc Candice (n.r. Candice Gohier)”, a declarat Simona Halep după ce a câștigat trofeul de la Toronto.