Vrei să plătești o factură mai mică la ENEL sau E.ON sau la alt furnizor de energie? Ce trebuie sa faci rapid. E foarte simplu

de:
15 apr. 2023
Vrei să plătești o factură mai mică la ENEL sau E.ON sau la alt furnizor de energie? Ce trebuie sa faci rapid. E foarte simplu

Fie că ești client ENEL, ori E.ON sau ai contract cu alt furnizor sunt șanse mari să poți să plătești o factură  smlunară mai mică la energie. Pentru asta însă, este nevoie să cunoști anumite detalii.

Cei de la E.ON vin zilnic cu sfaturi pentru clienții lor. Aceștia pot beneficia de facturi mai mici la energie. Iar regula se aplică și în cazul clienților ENEL.

Cum este posibil? Cu ajutorul cardului de energie, pe care mulți români l-au primit deja. E.ON postează constant videoclipuri pe Facebook în care le arată clienților ce au de făcut. Aceste reguli se aplică însă și în cazul celor care au contract cu alt furnizor precum ENGIE ori ENEL România.

În acest mod, oricine poate să plătească rapid și simplu factura la energie online cu ajutorul cardului emis de Guvern. De asemena, compania are planuri și mai mari.

E.ON le reamintește clienților că pune preț pe mediul înconjurător când vine vorba de energie și nu numai. Tocmai din acest motiv, oricine are contract cu această companie ar fi bine să cunoască demersurile făcute în ultimii ani privind conservarea naturii și gestionarea ecologică a coridoarelor.

Cum ajungi să plătești o factură redusă la E.ON ori ENEL

”Ce sunt cardurile de energie și cum plătim factura de consum cu ele ? Intră pe #StatiaDeEnergieEON [link în comentarii] şi urmăreşte videoclipul din articol. Îţi arătăm cum plăteşti online factura de energie cu cardul emis de Guvern, totul din confortul casei tale.

Gestionarea ecologică a coridoarelor plus conservarea naturii = Atingem noi culmi” Prin gestionarea eficientă a coridoarelor, protejăm mediul, dar îl şi restabilim, asigurând distribuția naturală a speciilor de animale și plante.

Liniile electrice din natură pot avea un impact pozitiv asupra mediului: cu ajutorul unor coridoare ecologice. În acest mod, îi redăm naturii spaţiul de care are nevoie”, se arată în informarea transmisă de E.ON România.

Tags: