Zodia care va fi trădată. Vin vremuri tulburi, mare atenție! Urania, previziuni complete pentru acești nativi

de:
19 sept. 2022
Zodia care va fi trădată. Vin vremuri tulburi, mare atenție! Urania, previziuni complete pentru acești nativi

Se anunță o perioadă extrem de agitată pentru foarte multe zodii. Unele riscă să fie trădate, în timp ce altele riscă să rămână fără locul de muncă, avertizează astrologul Urania.

Urania a prezentat horoscopul pentru zilele următoarea. Unii nativi fac schimbări pe plan profesional, în timp ce alții își vor da seama că promisiunile celor din jur nu pot însemna mare lucru.

Nativii din zodia Pești au o perioadă benefică în schimb. Cei născuți sub acest semn zodiacal au de luat o decizie importantă, drept urmare, în următoarele zile vor studia fiecare argument în parte pentru a lua hotărârea corectă, spre beneficiul lor.

”Se anunță o perioadă bună pentru cântărirea argumentelor pro și contra unei decizii, pentru a studia avantajele și dezavantajele reale ale unei situații financiare sau strict materiale puse în discuție”, spune astrologul.

Vărsătorii în schimb trebuie să fie atenți mai mult ca oricând la cei din jurul lor. Nativii acestei zodii riscă să fie trădați, motiv pentru care mai bine nu și-ar face deloc iluzii. Ar putea avea parte de o dezamăgire.

Zodia care riscă să fie trădată

”Atenție cu privire la posibilele promisiuni ale unor persoane, poate bine intenționate, cu privire la disponibilitatea lor de a-i ajuta pe nativi; nu e bine ca Vărsătorii să-și facă iluzii”, adaugă Urania.

Capricornii se vor afla și ei într-o perioadă extrem de agitată. Acești nativi riscă să își piardă locul de muncă. Vor fie să îl schimbe, fie vor un salariu mai mare, însă recomandat ar fi să se gândească bine înainte de a lua o decizie finală.

”Posibilă agitație în legătură cu locul de muncă (transferuri, interviuri, dialoguri orientative, consultări) în vederea acceptării unei activități alternative celei stabile, salarizate dar nu ocazionale”, mai spune astrologul Urania.