A pus zeci de persoane în pericol! Cum și-a petrecut ziua de naștere o vedetă super celebră și ce pedeapsă riscă

02 dec. 2020
A pus zeci de persoane în pericol! Cum și-a petrecut ziua de naștere o vedetă super celebră și ce pedeapsă riscă

Cântăreața Rita Ora, una dintre cele mai iubite artiste din SUA, a organizat o petrecere de ziua ei la un restaurant din Londra, chiar în plină pandemie, când acestea ar fi trebuit să fie închise, riscând astfel o amendă de 10.000 de lire.

La petrecere au participat în jur de 30 de persoane, încălcând legea prin care adunările mai mari de 6 persoane sunt interzise.

Într-o declarație de pe Instagram, Rita Ora a spus: „Bună ziua tuturor, am participat la o mică întâlnire cu niște prieteni pentru a sărbători ziua de 30 de ani. A fost un impuls al momentului decizia luată…

Îmi pare rău că am încălcat regulile și înțeleg că acest lucru pune oamenii în pericol. A fost o eroare de judecată gravă. Având în vedere restricțiile, îmi dau seama cât de iresponsabile au fost aceste acțiuni și îmi asum întreaga responsabilitate.

Mă simt deosebit de jenată să știu cât de greu au lucrat oamenii pentru a combate această teribilă boală și sunt pe deplin conștientă de sacrificiile pe care oamenii și întreprinderile le-au făcut pentru a ne menține în siguranță pe toți. Vreau să-mi cer scuze sincer „, a scris vedeta pe Instagram.