A șocat toată țara! Gimnasta celebră a fost arestată. S-a aflat că e și actriță în filmele pentru adulți. Părinții au dat-o afară din casă

24 oct. 2019
A șocat toată țara! Gimnasta celebră a fost arestată. S-a aflat că e și actriță în filmele pentru adulți. Părinții au dat-o afară din casă

România a fost șocată în urmă cu mulți ani când gimnastele române Lavinia Miloșovici, Corina Ungureanu și Claudia Presecan au acceptat să pozeze goale pentru o publicație din Japonia. A ieșit atunci un scandal național. Și Floarea Leonida, o altă componentă a lotului de gimnastică din România a fost într-o situație oarecum similară, când s-a aflat că aceasta era vedetă videochat pe un site din Germania.

S-a spus atunci că sărăcia le-ar fi împins pe românce la acest gest, dar iată că se întâmplă și în Olanda, iar situația este una chiar mai complexă. Fosta campioană la gimnastică, Verona van der Leur, este astăzi actriță în filmele pentru adulți. În anul 2002 ea devenea sportiva anului, după ce câștigase o medalie de argint la Campionatele Mondiale și cinci de bronz la Europene.

În anul 2008, ea a ales să pună punct carierei sportive, iar părinții au dat-o afară din casă. A urmat o perioadă tulbure pentru gimnastă. A trăit în sărăcie alături de iubitul ei și au dormit în mașină.

De ce a fost arestată Verona

„Am avut câteva zile de iarnă foarte urâte, cu un strat de zăpadă pe acoperişul maşinii şi cu gheaţă pe geamuri. Trebuie să supravieţuieşti, literalmente. Dacă aveam bani puţini, luam de 50 de cenţi o pâine şi de restul cumpăram un borcan cu unt de arahide, care ne ajungea o întreagă săptămână”, povestește Verona van de Leur în cartea sa autobiografică proaspăt lansată.

Gimnasta a fost arestată în anul 2011 pentru câteva luni, după ce a fost acuzată de extorcare. Imediat ce a ieșit din închisoare a primit o ofertă de nerefuzat din industria filmelor pentru adulţi. ”Mi-a fost oferită o sumă atât de frumoasă în 2011, încât nu puteam să spun nu. Mi-am zis: asta mi-ar putea oferi un viitor la care întotdeauna am visat’”, mai scrie Verona în carta sa intitulată ”Simply Verona”, conform telekomsport.ro.

Fosta mare gimnastă olandeză s-a liniștit acum și vrea să ducă la bun sfârțit câteva contracte pe care le mai are, iar apoi să devină antrenor sau consultant în sportul care a făcut-o celebră ”La sfârşitul acestul an, când expiră câteva contracte, voi opri colaborarea cu industria porno. Apoi, pot privi înapoi la cei opt ani foarte bune. Mi-a plăcut, dar am tratat-o ca pe o muncă”, a mai spus van de Leur la evenimentul de lansare a cărții sale.