A tinut secret! O super vedetă din România, insarcinata. Cântăreața a făcut dezvăluiri complete

22 oct. 2019
A tinut secret! O super vedetă din România, insarcinata. Cântăreața a făcut dezvăluiri complete

Vestea anului în lumea mondenă autohtonă! O super vedetă din România va deveni mamă pentru a treia oară. Chiar cântăreața a făcut dezvăluiri complete.

Are deja doi copii, dar urmează să devină mama pentru a treia oară. Nimeni nu se aștepta să nască atât de curând al treilea copil. Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România a făcut anunțul.

Cristina Rus, mama pentru a treia oară

Cristina Rus va deveni mama pentru a treia oară. Cântăreața a dezvăluit și când va veni pe lume cel de-al treilea copil al ei. Totul se va întâmpla chiar în prima lună din 2020.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a dezvăluit Cristina rus pentru VIVA!.

Încă de acum doi ani blonda spunea că vrea un al treilea copil. Visează ca acesta să fie fetiță. „Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Se mai întâmpla. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu și al treilea, dar deocamdată nu avem vești. Da, mami, o fetiţă’, a spus artista către fiica ei, care striga că și ea își dorește o surioară. „ Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim cu mare drag. Cel puțin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viață mea, în lumina reflectoarelor, dar 10 sau 11 ani cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup educația copiilor.’, spunea Cristina Rus pentru Antena Stars.