Actrița super celebră care-și îmbracă băiețelul în rochii! Colegii de școală sunt uluiți

12 oct. 2019
Actrița super celebră care-și îmbracă băiețelul în rochii! Colegii de școală sunt uluiți

Încearcă să fie o mamă modernă, dar oare să-și îmbrace băiețelul de șase ani în rochițe nu o face cumva mai degrabă un părinte ușor denaturat. Un copil nu are discernământ și este greu de crezut că acesta are o personalitate atât de puternică încât să refuze să se îmbrace în pantaloni, așa cum este firesc.

Megan Fox, celebra actriță din Transformers are trei băieți și este foarte mândră de ei. Aceasta a declarat că unul dintre copii, Noah, vrea să se îmbrace cu rochițe, iar ea nu se opune, dimpotrivă, chiar îl încurajează. Vedeta în vârstă de 33 de ani, susține că fiul ei are o înclinație deosebită pentru modă și ea îi permite să se îmbrace cum dorește el atunci când merge la școală, inclusiv în rochii, deși reacțiile colegilor sunt unele negative.

De ce poartă Noah rochii

„Câteodată își alege singur hainele și vrea să poarte rochii, câteodată”, a explicat Megan. „L-am trimis la o școală liberală, hippy, dar chiar și acolo – aici în California – încă există băieței care spun: „Băieții nu poartă rochii” sau „Băieții nu poartă roz”. Așadar prin asta trecem acum. Încerc să îl învăț să fie încrezător indiferent ce spun cei din jur”, a povestit actrița, citată de People.

În loc să-și încurajeze băiețelul să se îmbrace precum colegii lui, adică în pantaloni, Megan Fox continuă să uluiască opinia publică. „Tocmai a purtat una (n.r. o orchie) la școală în urmă cu două zile și când a venit acasă l-am întrebat ”Cum a fost? Vreunul din prietenii de la școală au avut ceva de zis? Iar el a spus: „Păi, toți băieții au râs când am intrat, dar nu îmi pasă, îmi plac rochiile mult prea mult””, și-a amintit Megan Fox. Mai mult vedeta a spus că Noah îi dă sfaturi atunci când își alege o ținută. „El creează, desenează ținute. Este foarte talentat”, a precizat ea.