Adela Popescu revine la Pro Tv! Ce proiect de suflet va prezenta și pe cine va înlocui

16 aug. 2019
Adela Popescu revine la Pro Tv! Ce proiect de suflet va prezenta și pe cine va înlocui
Adela Popescu

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite vedete autohtone. Aceasta a câștigat foarte multă popularitate, datorită rolurilor pe care le-a avut în mai multe telenovele românești, difuzate de fostul post Acasă Tv, devenit astăzi Pro 2. Ulterior, aceasta a optat pentru o cariera muzicală și timp de mai bine de un an a cântat cu DJ Project.

După o perioadă de pauză a revenit la Pro Tv, în postura de co-prezentatoare a lui Cove, la emisiunea matinală „Vorbește lumea”. Aflându-se în concediu postnatal, ea a fost înlocuită timp de nouă luni de cântăreața Lora, care spera să obțină o prelungire a colaborării cu postului de televiziune, dar momentan producătorii nu i-au făcut nicio ofertă.

Adela Popescu va reveni la „Vorbește lumea”, începând cu 26 august și va prezenta emisiunea tot împreună cu Gabriel Coveșeanu, formatul dovedindu-se a fi unul de succes cu cei doi în această formulă.

Adela Popescu și-a surprins fanii

Vedeta de televiziune se bucură de multă popularitate și pe rețelele de socializare, unde postează permanent fotografii cu ea și cu familia ei frumoasă. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan, în prezent colaborator Antena 1 și au împreună doi băieței.

Recent, prezentatoarea s-a vopsit blondă și a primit multe aprecieri din partea admiratorilor. În doar câteva ore a primit peste 20.000 de like-uri. Așa că revenirea ei pe micile ecrane va fi una entuziasmantă și totodată spectaculoasă. Adela Popescu este foarte apreciată și de producătorii de la Pro Tv, care au așteptat-o să revină pe micile ecrane, deja de două ori din concediul de maternitate.