Adelina Pestrițu face anunțul momentului! Ce cadou a primit: Suntem nerăbdători

08 oct. 2019
Adelina Pestrițu face anunțul momentului! Ce cadou a primit: Suntem nerăbdători

Adelina Pestrițu face anunțul momentului! A primit un cadou fabulos, dar asta nu e tot. Vedeta urmează să devină din nou mamă pentru a doua oară. Adelina a făcut dezvăluiri complete pe o rețea de socializare.

Ce cadou a primit Adelina Pestrițu

Una dintre cele mai dorite femei din România este în culmea fericirii. A primit cadou mult așteptat, apoi a făcut public totul. Familia focoasei brunete s-a mărit, iar acum singurul lucru care mai trebuie să-și facă apariția în viața ei și a lui Virgil Șteblea este cel de-al doilea bebeluș. Adelina a primit cadou o mașină.

”Un inceput de saptamana Perfect! Noua EDA si-a gasit familia, iar intalnirea a fost una emotionanta. Nu neaparat pentru ca este masina mea preferata de cand a aparut, ci pentru ca acum suntem si mai nerabdatori sa-si faca aparitia bebe nr.2, sa ocupam toate locurile.
Abia astept sa o scotem pe Zeny la o plimbare la munte”, este mesajul transmis de Adelina Pestrițu pe o rețea de socializare.

Bruneta a picat examenul de maturitate

În anul 2006, Adelina Pestrițu pica bacalaureatul cu 3,60 la limba română, după ce luase nota 10 la oral. A doua încercare a fost cu noroc și chiar a reușit să termine și o facultate privată. Acum este una dintre cele mai urmărite vedete din România pe rețelele de socializare.

Refuzată de televiziuni, Adelina a avut contracte cu mai multe firme care i-au sponsorizat nunta și a transmis evenimentul postând story-uri pe contul ei de Instagram.