Adelina Pestrițu, umilită de Pro Tv, Kanal D și Antena 1! Propunerea ei a fost refuzată fără discuții

18 aug. 2019
Adelina Pestrițu, umilită de Pro Tv, Kanal D și Antena 1! Propunerea ei a fost refuzată fără discuții

Adelina Pestrițu continuă să aibă în continuare succes în mediul online, bucurându-se de simpatia a milioane de internauți, însă când vine vorba de televiziune lucrurile stau diferit. Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit cu omul de afaceri Virgil Șteblea, cu care are și o fetiță extrem de frumoasă.

Bruneta a reușit să-și vândă botezul către Kanal D și s-a ales cu o sumă deloc de neglijat, însă audiența nu a fost pe măsura așteptărilor. Astfel că atunci când aceasta a venit să le propună foștilor ei șefi să semneze un contract și pentru nuntă, aceasta a fost refuzată.

Jurnaliștii de la Libertatea susțin că Adelina Pestrițu le-a făcut aceeași ofertă și posturilor Pro Tv și Antena 1, dar ambele au refuzat-o, iar motivul ar fi audiența slabă pe care ar fi avut-o evenimentul. În trecut, vedeta făcea furori când apărea la televizor, iar cel mai mult interes l-a trezit când s-a aflat în mijlocul unui scandal. De altfel ea a devenit celebră după ce a divorțat de Liviu Vârciu și a făcut o serie de dezvăluiri despre relația dificilă pe care a avut-o cu acesta.

A picat bacul, dar a ajuns vedetă

În anul 2006, Adelina Pestriți pica bacalaureatul cu 3,60 la limba română, după ce luase nota 10 la oral. A doua încercare a fost cu noroc și chiar a reușit să termine și o facultate privată. Acum este una dintre cele mai urmărite vedete din România pe rețelele de socializare.

Chiar dacă a fost refuzată de televiziuni, Adelina a avut contract cu mai multe firma care i-au sponsorizat nunta și a transmis evenimentul postând story-uri pe contul ei de Instagram.