Adrian Titieni, reacție emoționantă după ce Alexandru Papadopol i-a furat soția! Detalii incredibile din relația celor doi

20 aug. 2019
Adrian Titieni, reacție emoționantă după ce Alexandru Papadopol i-a furat soția! Detalii incredibile din relația celor doi

Sărutul surprins în plină stradă, de paparazzi Spynews, dintre Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu, fostă Titieni a creat mult gust amar în familiile celor doi. Gestul actorului este unul de-a dreptul condamnabil și lipsit de moralitate, în contextul în care acesta a fost ajutat enorm de cel care odată i-a fost chiar mentor.

”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat pentru Click! surse din apropierea lui Adrian Titieni.

Familiile erau apropiate, chiar mergeau în vacanțe împreună și își făceau vizite. Ioana Ginghină nu a bănuit că soțul său o înșela cu amica sa, iar Adrian Titieni nu și-a putut imagina că cel căruia i-a condus teza de doctorat i-ar putea face așa ceva și l-ar supune la o asemenea umilință.

Ce a declarat și Ioana Ginghină

După 15 ani în care păreau nedespărțiți Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, care au și o fetiță împreună, au anunțat că divorțează. Atunci nu s-a știut motivul oficial, dar acum că totul a ieșit la iveală, actrița a dat și ea declarații despre acest amor care a șocat toată lumea teatrului.

”La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie să le spună părinţii acasă“, a precizat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.