Afacerea secretă a Andreei Esca. În ce și-a investit vedeta salariul de la Pro TV! Acum îi aduce venituri consistente

12 sept. 2019
Afacerea secretă a Andreei Esca. În ce și-a investit vedeta salariul de la Pro TV! Acum îi aduce venituri consistente

Este cea mai bună prezentatoare de știri din România, o mamă de nota zece, o soție perfectă, dar și o adevărată femeie de afaceri. Puțin știu despre noul business în care și-a investit banii vedeta de la Pro TV.

Este cunoscut faptul că Andreea Esca deține o firmă care se ocupă de producția cinematografică, dar puțini știu ce paradis a realizat știrista la Porumbacu de Sus, în apropiere de Sibiu, acolo unde aceasta a copilărit.

Vedeta a pus pe picioare un complex turisitic care atrage foarte mulți turiști. A recondiționat casele bătrânești din sat într-o afacere foarte profitabilă. Andreea deține mai multe pensiuni în satul în care a locuit bunicul său din partea tatălui. Aici, vedeta are și o casă. În copilărie, toate vacanțele și le petrecea la Porumbacu.

tata andreea esca porumbacu de sus

”Nu ştiu cum să fac să le spun oamenilor că sunt atât de bogaţi prin tradiţia pe care o au încât trebuie doar s-o păstreze. Nu vrem ca cineva să aducă oraşul la ţară! Că de aia vin oamenii la ţară, să vadă tradiţie, să regăsească ceva. Nu poţi să regăseşti ceva dacă vii şi găseşti nişte lucruri noi care nu au nicio legătură cu locul acesta. Trebuie să păstraţi ce aveţi, trebuie să încercaţi să refaceţi ceea ce aţi avut. Sigur, cu confortul de rigoare dar nu schimbând complet felul în care arată, că e păcat. Sunteţi aşa de bogaţi, trăiţi în fiecare zi înt-un loc atât de bogat, pe care trebuie să-l preţuiţi şi, cu siguranţă, pe termen lung, va fi un şi mai mare câştig pentru toţi. Haideţi să păstrăm ce avem! (…)

sezlonguri oberwood

Avem un loc aşa de frumos, vreau să fiu mândră de el şi să aduc, în continuare, o mulţime de oameni să-l vadă. Sunt mândră că bunicul meu este de aici, am să  vin aici şi am să lupt în continuare să fie Porumbacul de Sus aşa cum trebuie să fie”, spunea vedeta.

tv oberwood

Locuințele le-a cumpărat de la localnici și le-a recondiționat. Într-o singură casă se pot caza șase turiști, iar o noapte într-o pensiune costă 100 de lei, potrivit click.ro.