Alex Bodi a atacat-o pe Bianca Drăgușanu! Afaceristul a explicat de ce a bătut-o

03 nov. 2019
Alex Bodi a atacat-o pe Bianca Drăgușanu! Afaceristul a explicat de ce a bătut-o

Alex Bodi, afaceristul din Mediaș, a atacat-o pe Bianca Drăgușanu chiar pe contul său de Instagram. După ce s-a spus că ar fi bătut-o în cele trei luni de căsnicie și că i-ar fi înfipt o furculiță în mână în momentul în care ea s-a decis să divorțeze, soțul vedetei a explicat ce l-a adus în această stare.

Acesta dă, indirect, vina pe soția sa.

„Oamenii te provoacă până când îți scot partea urâtă la suprafață, apoi pe victimele când ajungi în punctul acela”, a scris acesta pe Instagram.

Bianca a depus deja actele de divorț. O persoană apropiată ei a mărturisit că au avut loc mai multe episoade violete. motiv pentru care blonda a decis să pună punct relației.

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu.

Ieri, Alex a vorbit și despre cadourile pe care i le-a făcut Biancăi. Acesta a negat că i-a cerut banii înapoi pentru tot ceea ce i-a cumpărat și a susținut că soția sa nu ar fi spus așa ceva.

“Niciodată! Exclus așa ceva. Din câte știu eu, cred că e doar o invenție. Ea nu ar fi afirmat niciodată așa ceva.”, a răspuns cel care în acte încă este soțul Biancăi Drăgușanu.