Alexandra este cea mai sexy fiică a lui Gigi Becali! Cum arată aceasta și cu ce se ocupă astăzi

17 oct. 2019
Alexandra este cea mai sexy fiică a lui Gigi Becali! Cum arată aceasta și cu ce se ocupă astăzi

Gigi Becali este un bărbat împlinit. Are o familie frumoasă, unită și foarte mulți bani, astfel că le poate oferi apropiaților tot ceea ce-și doresc. Familist convins, patronul FCSB, are multe grijă de cele trei fiice ale sale, cărora le-a satisfăcut toate capriciile.

Teodora, fiica cea mare, tocmai s-a căsătorit, la doar 24 de ani cu un milionar, Mihai Mincu. Cei doi au primit dar de nuntă de peste 600.000 de euro și se pregătesc să plece în luna de miere.

Cea de-a doua fiică a lui Gigi Becali, Alexandra este cea mai sexy și mai elegantă dintre cele trei. Aceasta are 23 de ani și este pasionată de fashion. În urmă cu puțin timp chiar a participat la Paris Fashion Week și nu rateză evenimentele mondele de anvergură. De altfel, ea a fost văzută de mai multe ori în cluburi selecte din capitală.

Ce studiază Alexandra

Alexandra este studentă la Drept și este și pasionată de călătorii. Contul ei de Instagram abundă în fotografii din locuri luxuoase, unde aceasta și-a petrecut vacanțele. La nunta sorei sale, ea a purtat o rochie superbă, care a costat-o câteva mii de euro.

De altfel, cele trei fiice ale lui Gigi Becali poartă numai haine, genți și accesorii de la branduri de lux. Teodora a fost recentă văzută cu o geantă Hermes, al cărei preț se ridică la 15.000 de euro.

Ambele fiice ale lui Gigi Becali conduc câte un Range Rover, care costă peste 100.000 de euro, semn că banii sunt din plin în familia latifundiarului, care nu pare să facă economie la nimic.

Gigi Becali aștepată acum să-și mărite și celelate două fiice, iar apoi să se bucure de nepoți. Acesta a declarat că i-ar plăcea să se retragă în munți, împreună cu călugării, însă nu crede că soția lui i-ar permite, iar el nu poate lua astfel de decizii e unul singur.