Alin Oprea se recăsătorește. Cine este femeia care i-a furat inima. Așteaptă și un copil

de:
18 feb. 2021
Alin Oprea se recăsătorește. Cine este femeia care i-a furat inima. Așteaptă și un copil
Alin Oprea

Alin Oprea își reface viața mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. Deși trece printr-un divorț dureros cu Larisa, solistul de la Talisman și-a găsit deja jumătate și are în plan să se căsătorească din nou. 

Larisa și Alin Oprea nu au reușit să ajungă la un divorț amiabil. După 22 de ani de căsnicie, foștii soți continuă să treacă printr-un moment dificil, însă acest asta nu e o piedică pentru ca artistul să își refacă viața.

Cu cine se căsătorește Alin Oprea 

Alin Oprea a mărturisit recent că este pregătit să o ia din nou de la capăt și se vede căsătorit din nou. Femeia care  i-a furat inima este chiar Medana, iar cei doi nu exclud ideea de a avea un copil.

Artistul a mai povestit că Medana a fost cea care la ridicat de jos și continuă să viseze la o viață frumoasă în ciuda celor întâmplate.

”Acum nu-mi doresc cu ardoare alți copii, dar dacă vine un copil asta e, să fie primit! Ma văd în schimb din nou la Starea Civilă cu Medana. Este mentorul meu, m-a luat de jos și m-a dus sus. Va mai dura ceva timp până îmi voi achiziționa o altă casă. Dar nu mai visez la palate, la mall-uri în care să locuiesc. Acum visez la o căsuță mică în pădure”, a mărturisit Alin Oprea, la Antena Stars.

Alin Oprea și fosta sa soție, Larisa

S-au despărțit cu scandal

Artistul a vorbit și despre divorțul care l-a consumat. El a mărturisit că a trăit cel mai trist moment din viața sa și a învățat o mulțime de lucruri. Alin a mai povestit că a făcut totul cât de bine a putut și niciodată nu s-a pus pe primul loc, însă acest lucru nu a fost suficient.

”Este cel mai trist moment pe care l-am trăit în viața mea. Din experiențele dure ale vieții înveți mult mai mult. Nu-mi reproșez nimic. În fiecare moment al vieții mele am făcut ce am putut mai bine la acel moment.

Niciodată nu m-am pus pe mine pe primul loc. Mă pun acum, pentru că am cunoscut-o pe Medana. A reușit să mă facă să mă simt din nou important”, a mai spus Alin Oprea.

A luat-o de la zero

Pe lângă impactul emoțional, divorțul l-a lovit pe artist și din punct de vedere financiar. El a rămas fără averea de un milion de euro și a fost nevoit să o ia de la capăt.

În urmă cu 3 ani, solistul de la Talisman a trecut toate bunurile pe numele copiilor săi, Melissa și Adrian, chiar și casa în care au locuit toți, iar în momentul de față locuiește în chirie. Totuși, el speră că după decizia luată de instanță va reuși să rămână cu ceva.

”În prima etapă a fost un șoc, trebuia să existe o formă de respect pentru ce făcusem până atunci. Dar m-am ridicat din căderea asta. Mi-am dat un restart să văd cum mă descurc singur. Probabil că voi rămâne totuși cu ceva din acest divorț. Va decide instanța”, a subliniat Alin.