Alina Eremia a fost operată urgent! Ce i s-a întâmplat cântăreței

07 ian. 2020
Alina Eremia a fost operată urgent! Ce i s-a întâmplat cântăreței

Alina Eremia a fost operată de urgență! Cântăreața trece prin momente cumplite, care ar fi putut să o coste cariera muzicală și nu numai. Aceasta a mers, luni dimineață, la o clinică privată împreună cu iubitul ei.

Se pare că vedeta are probleme serioase la nas. Alina are deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale.

”A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”, au declarat surse din cadrul clinicii pentru Libertatea.

Din cauza deviației, Alina devenise dependentă de picăturile nazale. Deși pare o problemă banală, o deviație de sept poate duce la congestie nazală continuă și o respirație îngreunată în permanență. Astfel, complicația ei îi poate afecta artistei cariera muzicală.

Alina a ajuns în top

Alina a devenit cunoscută după ce intrat în trupa Lala Band și a jucat în serialul Pariu cu Viața. În 2019, Eremia a început colaborarea cu casa de discuri Global Records și a ajuns una dintre cele mai iubite cântărețe din România.

Recent, Alina a declarat că este foarte îndrăgostită de muzică. 

„Întotdeauna am încercat să fiu cât mai transparentă, iar lucrul acesta este destul de pregnant în muzica mea pentru că de un an de jumătate stau în studio și îmi scriu piesele. Sunt la fel de energică așa cum mă vedeți și pe scenă, zâmbesc tot timpul sau cel puțin atunci când simt să o fac și sunt o persoană pozitivă de fel. Așa cum mă vedeți, așa sunt.”, a spus vedeta.

Ce ar fi făcut dacă nu ar fi dat lovitura în muzică?

„Cu siguranță aș fi cochetat tot cu ceva din zona artei, de curând m-am apucat din nou de pictat și sunt foarte fericită să fac asta, mă deconectez total. Aș fi dansat, aș fi pictat, cu siguranță aș fi îmbrățisat arta. Muzica este viața mea, nu vreau să sune a clișeu, dar muzica reprezintă totul pentru mine și nu mă văd făcând nimic altceva.”, a explicat Eremia.

Ce le pregătește fanilor?

„Am multe lucruri pe lista mea, nu aș vrea să garantez, dar un album, de ce nu. Am strâns foarte multă muzică și plănuiesc să petrec la fel de mult timp în studio, așa că un album ar fi, de ce nu, în discuție. Evident, multe concerte, muzică…muzică, muzică, muzică!”, a dezvăluit artista.