Alina Vidican, condamnată în SUA! Fosta soție a lui Cristi Borcea are mari probleme cu legea! Ce s-a întâmplat

19 oct. 2019
Alina Vidican, condamnată în SUA! Fosta soție a lui Cristi Borcea are mari probleme cu legea! Ce s-a întâmplat

Alina Vidican a decis să rămână în SUA, după divorțul dureros de Cristi Borcea, bărbatul care i-a dăruit doi copii. Aceasta duce un trai luxos pe continentul american, dar acum are probleme mari. Din cauza multiplelor amenzi neplătite, pe care le-a luat din cauza depășirii limite admise de viteză, ea a ajuns în fața judecătorilor.

Mai grav decât atât este faptul că a fost deja condamnată, ceea ce ar putea cântări greu când vine vorba despre acordarea cetățeniei. Fosta doamnă Borcea își dorește să devină americancă, însă se știe că pentru asta are nevoie de un cazier curat. Acum câteva zile a încălcat din nou legile circulației și va avea un alt proces. Dacă-l pierde și pe acesta, atunci va avea o pată pe cazier.

Prinsă cu viteză, la volanul unui Ferrari

Alina Vidican trăiește în continuare în lux, chiar și la trei ani de la divorțul de Cristi Borcea. Aceasta a fost prinsă de polițiștii americani la volanul unui Ferrari de sute de mii de dolari.

Cea mai recentă dintre amenzile pe care le are de plătit este una pe care a primit-o, pentru viteză,  în luna iulie, iar suma nu este deloc una de neglijat: 280 de dolari. Iar acum vorbim doar de amenda pentru viteză. Acum doar câteva zile ea a fost taxată cu 160 de dolari de polițiștii rutieri din Florida, pentru că avea un stil de a conduce mult prea agresiv, conform wowbiz.ro.