Am aflat câți bani câștigă Selly din Youtube. Cifrele sunt neașteptate! Dorian Popa i-a luat fața

de:
15 sept. 2020
Am aflat câți bani câștigă Selly din Youtube. Cifrele sunt neașteptate! Dorian Popa i-a luat fața

Selly este un adevărat fenomen în rândul tinerilor. La o vârstă extrem de fragedă, Andrei Șelaru este cel mai renumit vlogger la momentul actual, face parte din trupa 5Gang și deține și un magazin online de haine.

Puțini știu însă la ce sume ajute tânărul lunar la doar câțiva ani de la lansarea primului clip video. Spre exemplu, din partea Youtube-ului, Selly primește bani în funcție de afițările pe care le are, iar potrivit datelor si-teului de specialitate socialblade.com, în conturile vlogger-ului intră lunar suma de minim 5.400 de dolari.

Pe lângă banii încasați din Youtube, Selly câștigă și din muzica pe care o produce alături de trupa sa, 5Gang. Banii vin fie din concerte, fie din turneele pe care tinerii le fac în întreaga țară.

Totuși, Andrei Șelaru este o persoană destul de discretă, astfel că nu a făcut niciodată publice sumele câștigate, ba chiar a păstrat confidențialitate. În urmă cu câteva zile, acesta mărturisea că sumele de bani pe care le încasează nu sunt niciodată fixe și totul depinde de contractele de publicitate.

“Variază foarte mult în funcție de contractele de publicitate. N-aș putea să dezvălui niciodată pentru că avem clauze de confidențialitate cu sponsorii noștri. Avem contract cu fiecare, fiecare plătește cum am negociat, dar sumele de acolo vin”, a spus Selly în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

De unde vin banii

Vloggerul a mai mărturisit că cei mai mulți bani vin din plasarea de imagine, youtube, evenimente, dar și din vănzările de pe site-ul de haine pe care îl deține. Astfel că, la o vârstă fragedă, Selly se bucură de mai multe surse de venit.

”Deci banii se fac din plasare de imagine, din asociere de imagine cu diferite branduri, mai vin bani din youtube direct, din reclamele pe care youtube le afișează, google ad sense, și din evenimente, vânzare de haine și așa mai departe.

Avem zona de concerte, avem zona de mercchandising, avem un magazin online care a făcut vânzări foarte foarte mari, atât în anul 2019, cât și anul 2020… Sunt mai multe surse de venit”, a mai spus acesta.