Anamaria Prodan a cumpărat o afacere de milioane! La ce club celebru a devenit patroană

23 aug. 2019
Anamaria Prodan a cumpărat o afacere de milioane! La ce club celebru a devenit patroană

Anamaria Prodan este, cu siguranță, una dintre cele mai puternice și independente femei din România. A reușit într-o lume a bărbaților și este foarte mândră de acest lucru. Vedeta este cel mai bun agent de fotbaliști la momentul actual.

Aceasta este sprijinită și de soțul său, Laurențiu Reghecampf. Cei doi au mai multe afaceri. Recent, Anamaria a mai dat un tun la Barcelona. Vedeta și-a deschis o nouă afacere.

Este vorba despre un club. Soția lui Reghecampf a devenit co-proprietara unuia dintre cele mai cunoscute cluburi, clubul Sholo, cu o capacitate de 1600 de persoane.

Aceasta deține 49% din business. Acționarul majoritar, cu 51% acțiuni, este Adrian Enea, un om de afaceri de succes, stabilit de 20 de ani la Barcelona.

Este unul dintre cel mai frecventate cluburi din Barcelona!

Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai frumoase cluburi, acesta are și un restaurant cu terasă.

Recent, Anamaria Prodan a fost implicată într-un scandal cu Dan Alexe, antrenorul Astrei. Aceasta i-a dat un pumn fostului fotbalist.

”Nu a fost plăcut, dar am fost supărat pe Ana și și-a cerut scuze. Vreau acum o perioadă de liniște, să rup orice fel de legătură cu toată lumea”, a spus Dan Alexa.