Anamaria Prodan revine în televiziune! La ce post va avea o emisiune în prime time

29 aug. 2019
Anamaria Prodan revine în televiziune! La ce post va avea o emisiune în prime time

Cunoscutul impresar al fotbaliștilor a dat lovitura anului. Anamaria Prodan Reghecampf se implică într-un proiect de mare amploare. Totul va începe în această toamnă.

Obișnuită cu camerele de luat vederi, Anamaria Prodan revine din nou pe sticlă. Este vorba despre o cunoscută emisiune care va fi prezentată de către vedetă.

Emisiune la ProTV

Anamaria Prodan continuă colaborarea cu cei de la ProTV. După ce a prezentat timp de doi ani emisiunea Gospodar fără pereche, soția lui Laurențiu Reghecampf s-a decis că nu este de ajuns. Cea mai cunoscută pețitoare din România continuă proiectul.

Anamaria a fost în această vară ocupată să găsească o recoltă de gospodari căreia să nu-i poată rezista nicio tânără dornică să-și întemeieze o familie. Și, bineînțeles, i-a ieșit și de data asta! Joi, 12 septembrie, de la ora 21:30, PRO TV difuzează primul episod din noul sezon Gospodar fără pereche, în care vor fi prezentați toți bărbații în căutarea jumătății mai bune.

„La fel ca în fiecare an, caut recolta perfectă de bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali, care să convingă doamnele și domnișoarele că sunt perfecți pentru ele. Și, la fel ca în fiecare an, am adunat bărbați numai unul și-unul! O să-i cunoașteți pe 12 septembrie, la PRO TV. Fetelor, vă spun că anul ăsta să fiți cu ochii pe ei și să vă înscrieți, nu o să fie deloc ușor să puneți mâna pe gospodarii mei! Vă spun cu mâna pe inimă că fiecare dintre ei are un stil irezistibil și că va trebui să le demonstrați că-i meritați!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, gazda emisiunii.

Imediat după difuzarea ediției de prezentare a gospodarilor urmează perioada de înscrieri pentru doamnele și domnișoarele interesate de gospodarii aleși de Anamaria Prodan Reghecampf, care va fi și în cazul lor la fel de pretențioasă.

Anamaria Prodan, carieră în presă

Anamaria Prodan a lucrat în presă, la mai multe publicații, încă de la începutul anilor 90. A fost prima femeie care a intrat în echipa cunoscutei emisiuni, Procesul Etapei. Avut colaborări cu Antena 1 sau Tele7ABC.

În perioada 2012-2014, a avut singurul reality show din România, „Prodanca și Reghe”, pe Euforia TV, difuzat pe parcursul a 6 sezoane.