Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Adevărul despre relația cu Reghe. A spus totul despre gelozie

31 oct. 2019
Anamaria Prodan a rupt tăcerea! Adevărul despre relația cu Reghe. A spus totul despre gelozie
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

Anamaria Prodan a dezvăluit, într-un amplu interviu pentru ciao.ro, o serie de detalii despre relația cu Laurentiu Reghecampf, dar a vorbit și despre sarcina pierdută și de lupta cu kilogramele.

„Reghe este foarte, foarte mândru de mine. Nu există gelozie… Aaa da, normal, stau între bărbați 99% din timpul meu. Undeva, este gelozie pentru că există iubire incredibilă, dar… crize sau scandaluri niciodată. Eu sunt foarte, foarte geloasă. La mine scapă totul de sub control pentru că eu, atunci când iubesc, iubesc fără limită, când pun suflet în ceva, îl pun pe tot, când vreau ceva, merg până la capăt,” a declarat Anamaria Prodan, pentru ciao.ro.

Soția celebrului om din fotbal a ținut să vorbească și despre sarcina pierdută în urmă cu ceva timp.

„Da. Am pierdut sarcina atunci. Nimeni nu a avut răspuns la întrebarea mea “de ce“… pentru c[ era totul perfect și brusc s-a oprit din evoluție la aproape 5 luni… Dumnezeu a hotărât așa … si așa a fost. Am 4 comori minunate și mă bucur de fiecare clipă alături de ei,” a mai spus Prodan.

“Laurențiu este un romantic incurabil”

Anamaria Prodan a dat detalii despre cum arată o zi din viața ei, dar a vorbit și despre felul în care este Reghecampf.

„Muncim enorm. Chiar fără limită câteodată. Dar mereu avem timp pentru noi și pentru pitici. Mâncăm seara toți, normal, când sunt și eu acasă. În rest, ei toți mănâncă mereu împreună. Dar “când vine mama” e sărbătoare pentru toți. Laurențiu este un romantic incurabil. Am spus și o să o spun. Îmi face cadouri zilnic. Nu mari. Nu contează. Aduce bucurie în viețile noastre,” a spus impresara.

Cum arată o zi din viața Anamariei Prodan? „Trezire la 6.00. Ne spălăm, ne îmbrăcăm, mâncăm, pregătesc piticii de scoală, după mă aranjez eu și beau cafeaua liniștită, îmi dau telefoanele. Răspund la mailuri, încep întâlnirile multe în oraș, la birou… foarte multe, răspund la două telefoane, încerc să rezolv toate problemele jucătorilor și antrenorilor pe care-i reprezint. Uit să mănânc… bine că am prieteni care mă sună și mă cheamă la masă. Termin târziu totul, câteodată mă prinde și 2.00 dimineața. Dorm foarte puțin,” a dezvăluit Anamaria Prodan.