Anamaria Prodan șochează din nou! Cu cine doarme în fiecare seară

04 oct. 2019
Anamaria Prodan șochează din nou! Cu cine doarme în fiecare seară
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

Anamaria Prodan șochează din nou. Impresara a făcut o nouă alegere controversată. Mulți nu ar dormi cu așa ceva în pat.

Vedeta are un nou prieten cu care doarme în fiecare noapte. Este vorba despre animalul său de companie, o pisică Sfinx, numită Enzo.

Un pui de pisică Sfinx poate ajunge și la suma de 2 500 de lei, potrivit anunțurilor OLX.

Pentru că nu are blană, această rasă de pisică pierde mai multă căldură corporală decât pisicile acoperite. Acest lucru le face calde la atingere. Pisica Sfinx va căuta mereu surse de căldură.

Așadar, Enzo este cel care îi ține de cald atunci când Laurențiu Reghecampf se află pe alt continent. Cei doi au o relație la distanță și se văd doar atunci când impresara merge la el.

„Noi am fost dintotdeauna o familie ieșită din tipare, tocmai pentru că am fost, aproape dintotdeauna, împărțiți pe continente diferite. Suntem obișnuiți și ăsta este ritmul nostru. Atunci când ne întâlnim cu toții, trebuie să străbatem mii de kilometri ca să ne vedem, din SUA, Germania, Emiratele Arabe, România.

Nu e ușor, dar noi cu asta suntem obișnuiți. Știm să ne bucurăm la maximum de fiecare moment pe care-l petrecem împreună. Iar la Gospodar fără pereche știu că, deși alerg prin țară în lung și-n lat, scopul este același: să ajung să potrivesc un bărbat vrednic cu o femeie minunată”, a povestit Anamaria Prodan, potrivit celor de la click.ro.