Andra intră în scandal! „Este cea mai mare obrăznicie posibilă și lipsă totală de respect”. O celebră cântăreață a șters cu ea pe jos

27 oct. 2019
Andra intră în scandal!

Andra a pășit timid în industria muzicală românească pe când avea doar 15 ani. Aceasta nu a ieșit deloc în prim plan prin scandaluri și a evitat să intre în vreun conflict public. După ce s-a căsătorit cu Cătălin Măruţă, artista a avut și mai multă grijă de imaginea ei.

Aceasta și-a angajat o casă de avocatură și la orice articol cu tentă negativă, în special, legat de bani, jurnaliștii primesc notificări să le dea jos.

Dar iată că nici măcar avocații nu au putut să o oprească pe o cunoscută cântăreață din România, care în trecut a câștigat Cerbul de Aur. De fapt a fost chiar prima româncă din istoria competiției, care și-a atribuit marele trofeu. Luminița Dobrescu are acum 72 de ani și este numulțumită de Andra, pe care a criticat-o aspru pe rețelele de socializare. Motivul supărării a fost piesa ”Of, inimioară”.

Postarea care o pune la zid la Andra

„Hahahahaha…..!!!! Să auzi și să nu crezi …Andra cânta „Muzică Populară” și afirmă cu mult curaj, precum că piesa OF INIMIOARĂ este folclor românesc!!!!!

Este cea mai mare OBRĂZNICIE posibilă și lipsă totală de respect față de o piesă sacră a muzicii ușoare românești, cu o dublă valoare în istoria acesteia!??? Compozitorul este EDMOND DEDA!! Și nu a scris manele!”, a comentat Luminița Dobrescu în mediul online.

Andra nu a avut nicio reacțiile la comentariile acide ale celebrei cântărețe și s-a mulțumit să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu familia sau din diverse concerte ale, arătând de fiecare dată că este o femeie fericită și împlinită.