Andreea Bălan, dezvăluiri din interiorul familiei! Planurile secrete devoalate de vedetă

10 oct. 2019
Andreea Bălan, dezvăluiri din interiorul familiei! Planurile secrete devoalate de vedetă

Andreea Bălan face dezvăluiri din interiorul familiei! Vedeta a scos la iveală planurile secrete pe care le are pentru viitor. Cântăreața a avut parte de o zi specială, iar toate momentele au fost împărtășite fanilor.

Ziua de 9 octombrie va fi mereu una dintre cele mai frumoase din an pentru Andreea Bălan. Îndrăgita artistă a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu trei ani, atunci când în viaţa ei şi a lui George Burcea a venit micuţa Ella Maya.

Petreceri surpriză pentru micuță

Acum, când micuța a împlinit trei anişori Andreea a sărbătorit-o cum se cuvine. Totul s-a întâmplat la grădiniță. Ba chiar artista şi-a ţinut şi fanii la curent, cărora le-a prezentat imagini cu super petrecerea dată în cinstea fetiţei ei. Distracţia a continuat şi acasă, acolo unde Ella Maya a avut parte de o petrecere în pijamale alături de părinţi.

„Avem petrecere în pijamale cu biberoane şi cărţi de poveşti. Am fost la grădiniţă şi în timpul programului alături de prietenii ei am făcut o petrecere cu bomboane, cu animatori, le-au cântat, i-au pictat, la masa de prânz au mâncat tortul, apoi au dormit şi şi-au continuat activitatea normală. Ella a primit un laptop pentru copii, cu butonaşe care cântă”, a spus Andreea Bălan la „Agenţia Vip” de la Antena Stars.

Andreea Bălan a vorbit şi despre cariera pe care ar vrea să o îmbrăţişeze fiica ei, spunând că, deşi este greu în industria muzicală, artista crede că sunt şanse mari ca fiica ei să-i calce pe urme.

„Pe mine m-a văzut mai mult la tv decât pe tati pe scenă şi îl vede şi pe Perişor când vine la mine să repetăm şi începe şi ea să danseze prin casă. Chiar dacă eu am spus că copilul meu nu aş vrea să mă urmeze, mi-am dat seama că copilul face ce sunt părinţii. Şi cred că una din două va urma, pentru că eu nu am cum să o învăţ să fie doctoriţă sau contabilă. Şi eu l-am avut pe tata model în familie, pentru că a cântat”, a spus Andreea Bălan.