Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată! Imaginea care face înconjurul internetului. Radiază pur și simplu

de:
19 aug. 2020
Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată! Imaginea care face înconjurul internetului. Radiază pur și simplu

Toți și-au făcut griji pentru Andreea Bălan după separarea de George Burcea, însă artista pare că este mai fericită ca niciodată. Aceasta a fost surprinsă în compania noului său iubit, Tiberiu Argint, iar cei doi radiază pur și simplu. 

După mai bine de șase luni de la separare de George Burcea, Andreea Bălan este mai îndrăgostită ca niciodată. Artista a fost surprinsă cu zâmbetul până la urechi, împreună cu Tiberiu Argint, iubitul ei actual.

Nu este prima oară când cei doi au fost văzuți împreună. La începutu lunii iulie, Andreea Bălan și Tiberiu argint au fost surprinși la Vama Veche, locul unde s-a aflat despre relația celor doi.

Potrivit click.ro, cuplul a fost văzut în urmă cu câteva zile în zona Pieței Romane din Capitală, plimbându-se ca doi îndrăgostiți, ținându-se strâns de mână. După plimbare, cei doi au luat masa la un restaurant din apropiere.

Cine este Tiberiu Argint

Tiberiu Argint este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio, “Bang&Olufsen”. Spre deosebire de George Burcea, noul iubit al Andreei Bălan câștigă mult mai bine și de asemenea este foarte descurcăreț.

Bărbatul este născut pe 19 octombrie 1984 și are 36 de ani, fiind de aceeași vârstă cu vedeta. De asemenea, Tiberiu Argint este fratele Soniei Argint, o cunoscută prezentatoare TV de la Televiziunea Română.