Andreea Bănică a spus totul! Marele secret al vedetei: Ce face cu banii

04 oct. 2019
Andreea Bănică a spus totul! Marele secret al vedetei: Ce face cu banii

Andreea Bănică, dezvăluiri fără perdea din viața personală. Vedeta s-a decis să spună totul! Care este marele secret al cântăreței și ce face cu banii câștigați? S-a aflat.

Una dintre veteranele industriei muzicale românești și, totodată, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi a impresionat la fiecare apariție. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat și reușește să aibă de fiecare dată o apariție impecabilă.

Marile secrete ale Andreei Bănică

Andreea Bănică a vorbit despre stilul ei de viață, dar și despre modul în care reușește să arate atât de bine, deși are o viață agitată, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Vedeta mărturistește că este adepta dulciurilor, în special a amandinelor. Are însă are mereu grijă de silueta ei. Ține diete aproape întotdeauna.

„Eu am fost fata din liceu, din școală care s-a maturizat mult mai greu. Atunci probabil că m-am dezvoltat mult mai târziu. Toată lumea spune că am silicoane, dar am născut și eu doi copii. Unele femei arată mai bine la maturitate, altele mai rău. Mulțumesc lui Dumnezeu mereu mi-a plăcut să arăt bine, să fiu un exemplu. Sunt într-o continuă dietă toată viața pentru că am tendință de îngrășare. Mănânc amandine cu tava, să îți spună doamna de la Eforie Nord câte iau, mă duc acasă cu tava și mănânc mult, înainte să împart. Este normal să investesc în imaginea mea și nu doar din punct de vedere al hainelor.”, a declarat Andreea Bănică la Antena Stars.

Cât despre vacanțe, Andreea Bănică spune că acestea sunt cheia unei familii fericite. Artista a petrecut câteva zile de vis în America, alături de soțul ei.
„Uau este ceea ce mi se întâmplă acum în viața mea, ceea ce trăiesc. Faptul că mă și plimb când pot să mă plimb și plăcerile acestea ale vieți nu trebuie să dispară din viața unei familii. Că până la urmă unde te duci cu banii pe care îi faci? Nicăieri.”, a mai spus Andreea Bănică.