Andreea Esca are nevoie de ajutor! „Nu e jobul meu”

18 sept. 2019
Andreea Esca are nevoie de ajutor!

Cea mai cunoscută și apreciată prezentatoare de știri din România face dezvăluiri complete. Andreea Esca de la ProTV a recunoscut faptul că în acest domeniu nu se pricepe deloc și că are nevoie de ajutorul specialiștilor.

Andreea Esca ne-a obișnuit de peste două decenii cu un look impecabil. Cei mai buni specialiști lucrează la imaginea vedetei ProTV care mereu o fac să arate mereu perfect. Make-up artiștii care se ocupă de look-ul Andreei Esca au parte de mână liberă din partea vedetei.

Andreei Esca nu-i place să se macheze singură

Chiar vedeta a recunoscut că nui place să se aranjeze de una singură. Are parte de cei mai buni specialiști în domeniu și bine face. Chiar ea recunoaște că extrem de rar se machiază singură.

„Eu nu mă pricep deloc la machiaj, nu e jobul meu, nu sunt preocupată, nu eram pasionată nici când eram puștoaică. Eu singura mă machiez foarte rar și foarte puțin. Niciodată nu am fost în stare stare să îmi dau două linii negre la fel de bine la stângul ca la dreptul”, a dezvăluit Andreea Esca.

Nu și-a schimbat echipa de make-up

Andreea Esca este conservatoare atunci când vine vorba despre imaginea ei. Vedeta ProTV spune că nu și-a schimbat, de ani de zile, echipa de make-up artiști. „În mod normal, ar trebui să dureze cel puțin o oră, dar eu lucrez cu aceeași echipă de o mie de ani și ei știu că nu am răbdare deloc, așa că mă machiază și mă coafează în același timp. De altfel, machiajul începe din momentul în care mă spăl pe cap și reușim câteodată să terminăm chiar și în 20 de minute ambele lucruri”, a spus Andreea Esca, anunță protv.ro.

Andreea Esca, emblema ProTV

Andreea Esca este emblema celor de la ProTV. Vedeta este cea mai cunoscută prezentatoare a celui mai vizionat post TV din România. Se identifică practic cu acest brand. Deși și-a început cariera în 1992, la TV Soti, Esca a devenit cunoscută și apreciată cu adevărat la ProTV, acolo unde prezintă, încă de la înființarea postului, pe data de 1 decebrie 1995, principalul jurnal al Zilei, Știrile ProTV, de la ora 19.
A lăsat pupitrul altor colegi doar atunci când a fost vorba despre concedii de maternitate sau de odihnă.