Andreea Esca dă din casă! Ce emisiune ar vrea să prezinte: Aș vrea să îmi pun în ordine viața

30 dec. 2019
Andreea Esca dă din casă! Ce emisiune ar vrea să prezinte: Aș vrea să îmi pun în ordine viața

Andreea Esca a mărturisit ce i s-ar potrivi dacă ar renunța la pupitrul știrilor. Vedeta Pro TV a participat, recent, împreună cu familia sa la filmarea unui show culinar.

Printre glumele făcute între ei, prezentatoarea a dezvăluit ce tip de emisiune i s-ar potrivit.

“Știi că erau alea… «Dacă doriți să revedeți»?! Aici vreau să fiu, la emisiunea «Dacă doriți să revedeți cu Andreea Esca»”, a mărturisit prezentatoarea Știrilor Pro TV, potrivit cancan.

“Eu la anul aș vrea să îmi pun în ordine viața. Nu sunt deloc organizată”, a afirmat Andreea Esca.

“Da, nu sunt deloc organizată și vreau să mă organizez mai bine, pentru că fac mult prea multe lucruri”, a completat carismatica prezentatoare a Știrilor Pro TV.

Mai bine de 20 de ani la pupitrul știrilor

Vedeta a împlinit 24 de ani de când se află la Pro TV și a mărturisit care este motivul pentru care nu a renunțat la acest post.

“Împlinesc 24 de ani de Pro TV, că la ştiri, din 92 sunt pe sticlă. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, a declarat Andreea Esca.

Răspunsul este unul foarte simplu dacă ne uităm la audiențele canalelor de televiziune. ProTV este lider de audiență și ia fața marilor rivali întotdeauna.