Andreea Mantea, înlocuită de turcii de la Kanal D! Cine i-a luat locul vedetei este surpriză totală

16 oct. 2019
Andreea Mantea, înlocuită de turcii de la Kanal D! Cine i-a luat locul vedetei este surpriză totală
Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D

Lovitură de teatru la Kanal D. Șefii postului au luat o decizie incredibilă. I-au găsit înlocuitor Andreei Mantea. Este vorba despre o vedetă care fusese trecută pe linie moartă în primă instanță.

Sunt mutări bombă în televiziune. Cei de la Kanal D s-au decis să facă modificări în grilă. Totul se întâmplă după ce Andreea Mantea a fost scoasă de pe post.

I-a luat locul Andreei Mantea

Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, a fost pus în locul Andreei Mantea. Asta s-a întâmplat după ce Cazacu fusese și el scos din grilă în urmă cu puțin timp.

Potrivit unor surse cancan.ro Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Andreea Mantea. Mai exact, Cazacu a participat, recent, la filmările emisiunii ”Se Strigă Darul”, emisiune ce era prezentată până acum de Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea. De această dată, șefii de la Kanal D au decis ca sexoasa brunetă să fie înlocuită de sportiv.

Din câte se pare, această mutare-bombă în interiorul Kanal D vine după ce mai multe surse au dat ca sigură informația că emisiunea pe care o prezenta Cătălin Cazacu, ”Cash Taxi”, va fi scoasă din grila de programe.

Dar asta nu e tot. Cătălin Cazacu a fost văzut pe platourile de filmare ale celebrului serial ”Vlad”. Conform unor membri ai echipei de producție, sportivul care, de ceva timp, cochetează și cu actoria, ar fi filmat câteva scene pentru unul dintre episoadele serialului de la PRO TV. Producătorii serialului ”Vlad” ar fi fost fascinați de rolul pe care Cătălin Cazacu l-a avut în producția lui Iura Luncașu, ”Faci sau Taci”, unde acesta i-a dat viață lui ”Briceag”, un interlop acuzat de proxenetism.

Cătălin Cazacu, tata de băiețel

Carismaticul prezentator Cătălin Cazacu are un băiețel. Vedeta îl aduce pe Andrei la evenimentele la care participă, pentru a-l obișnui cu lumea din care el face parte.

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult sa fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie. (…)

Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”, a povestit Cătălin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”, a mai mărturisit prezentatorul TV despre fiul său.