Andreea Marin revine! Cu ce televizune de top a semnat un nou contract

10 oct. 2019
Andreea Marin revine! Cu ce televizune de top a semnat un nou contract

Andreea Marin revine la TV! Zâna Surprizelor reapare pe sticlă pe 20 octombrie, la Antena 1m cu ocazia lansării celui mai nou show al postului. Este vorba despre un show de umor, numit Antitalent.

Emisiunea va fi prezentată de Dan Bittman și va fi difuzată în fiecare duminică de la 21:00. Invutata sa va fi Andreea Marin.

”Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis și relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simți stresul unei producții TV de amploare”, a declarat aceasta.

Antitalent va fi primul show de acest tip din România. Andreea promite surprize plăcute telespectatorilor.

”Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună și dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care ești și actor, intri în pielea unor personaje, așadar nu e chiar o ipostază în care sa apar des. Deși mă scoate din cotidian și este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numește Antitalent, pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veți descoperi mulți oameni talentați care pun umărul la realizarea ei.”, a adăugat vedeta.

În noua emisiune veți vedea numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii și momente de stand-up.