Andreea Marin rupe tăcerea! Dezvăluiri fără perdea ale Zânei Surprizelor: Ce spune despre noul iubit

27 sept. 2019
Andreea Marin rupe tăcerea! Dezvăluiri fără perdea ale Zânei Surprizelor: Ce spune despre noul iubit

Zâna surprizelor rupe tăcerea. Ne-a obișnuit cu faptul că încerca să își țină cât mai ascunse detaliile din viața personală, dar acum asistăm la o schimbare torală. Sunt dezvăluiri fără perdea ale Andreei Marin.

Aceasta a vorbit despre noul iubit, dar și despre viața de cuplu.

Andreeea Marin, dezvăluiri din intimitate

Zâna Surprizelor a făcut ezvăluiri neașteptate din intimitate, dar și despre cum vee viața la această vârstă. „Întreaga viaţă noi alergăm după echilibru. Nu ne înţelegem pe noi, dar mai ales pe alţii, aşa că nu ştiu cum am vrea să-i schimbăm?! Am o înţelepciune a vârstei şi o linişte s-a aşternut în mine. Am întinerit. Am învăţat să spun NU.

Ajusesem să mă extenuez şi să ajung pe perfuzii din dorinţa de a-i ajuta pe toţi cei care mă solicitau. Cu toate acestea, nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor”, a declarat Andreea Marin, conform click.ro.

Vedeta nu s-a oprit însă aici. A vorbit despre cele mai intime detalii din viața personală. Andreea Marin a lăsat să se înțeleagă că nu are motive să se plângă.

„Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine ( n.r. sexul) de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, a afirmat vedeta.

Marile iubiri ale Andreei Marin

Andreea Marin a avut o viață amoroasă extrem de tumultuoasă. Se spune că până să se căsătorească cu Ștefan Bănică Junior cu care are și o fetiță s-ar fi iubit cu Robert Turcescu, Daniel Stanciu sau Dan Negru.

Și avocatul Cosmin Corendea, care avea 27 de ani ar fi fost iubitul Andreeei. Cei doi au fost fotografiaţi de către un paparazzo, pozele stârnind un adevărat scandal mediatic. Relaţia dintre ei a fost de scurtă durată. Andreea Marin a avut o legătură şi cu soţul Deliei Matache, Răzvan Munteanu. Cei doi au fost împreună în 2004 şi se pare că ar fi mers într-o vacanţă de lux la Monte Carlo.
După ce a divorțat de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a consolat cu Adrian Brîncoveanu, mai tânăr decât ea cu 12 de ani, angajat la Ministerul Afacerilor Externe.