Andreea Tonciu revine în televiziune! Din ce proiect media va face parte

15 sept. 2019
Andreea Tonciu revine în televiziune! Din ce proiect media va face parte

Andreea Tonciu a dispărut din prim plan în ultimii ani. Aceasta a fost chiar și asistentă tv la Antena 1, la emisiunea lui Dan Capatos. Operația estetică pe care a avut-o la nas i-a schimbat mult chipul și i-a adus multă popularitate. După ce a rămas însărcinată și s-a căsătorit cu Daniel Niculescu s-a retras de pe micile ecrane.

Acum este hotărâtă se revină în televiziune și și-ar dori să obțină un post de prezentatoare într-o emisiune din trustul Intact, conform surselor VoxBiz.

„ Sunt pusă pe treabă anul ăsta, am şi spus, anul 2019 vreau să fie anul meu. Vreau să am o piele foarte tonifiată şi foarte lucrată. Am slăbit 5 kilograme în două săptămâni. O să plecăm pe 3 augusut, doar eu cu soţul meu. Apoi pe 19 august plecăm şi cu Rebecuţa. Acum plecăm în Turcia, acolo unde mergem în fiecare an. După, o ducem pe Rebi aici la noi, la mare. (…) Am 62 de kilograme, aş vrea să ajung la 55. Eu mănânc ce vreau, când vreau, la orice oră”, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.

Ce spune soțul ei

Și soțul ei este pregătit să o lase să revină în prim plan, iar momentan cei doi transmit acest mesaj peste tot.

„Am avut o discuţie cu ea, mi-a explicat că îşi doreşte să reapară, a venit din senin… Fetiţa mea este viaţa mea, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult o iubesc. Ce o vrea Dumnezeu, poate pe viitor o să mai vreau copii, acum o am pe Rebi şi nu mă mai gândesc, dar dacă vine, e binevenit”, a declarat partenerul de viață al Andreei Tonciu, conform spynews.ro.

Cuplul a fost cununat de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.