Anna Lesko, dezvăluiri fără perdea! A spus totul după divorț

07 oct. 2019
Anna Lesko, dezvăluiri fără perdea! A spus totul după divorț

Celebra Anna Lesko face dezvăluiri fără perdea. Vedeta s-a decis să sauna totul după ce a divorțat de tatăl copilului ei. Cântăreața este acum o mama singură după ce s-a separat de soț.

A fost dur criticată, dar și încurajată pentru alegerea ei, însă acum vedeta și-a luat inima în dinți și a spus tot ce crede despre o relație, de la început până la final, la despărțire.

Dezvăluirile Annei Lesko

Anna Lesko a făcut dezvăluiri incredibile pe o rețea de socializare. Nu s-a sfiit să dea din casă. Deși nu i-a pronunțat numele fostului soț, este clar că la acesta se referea.

Mai mult, vedeta a spus și ce a determinat-o să renunțe la relație. Aceasta a vorbit despre relații de început, apoi la evoluția acestora. Odată cu apariția rutinei și a sentimentului de siguranță, apoi a „raportului” pe care cei din cuplu încep să îl dea în fața celuilalt, totul duce inevitabil către despărțire. Cântăreața a spus și care sunt lucrurile care dăunează cel mai mult unei relații.

”E drăguț la început:). Se mută impreună. Fac cunostintă cu obiceiurile, gusturile, preferintele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri inveți să le accepți iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari si creste sentimentul de siguranță. Incepi să dai „raport” unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în urmatoarele 10 minute si până când vă veți vedea la sfarsitul zilei, etc… Familiaritatea asta de multe ori se dovedeste a fi un anti-afrodiziac”, a scris Anna Lesko.

S-au despărțit în august

Anna Lesko și DJ Vinnie și-au spus adio, după 8 ani de relație, iar motivul ar fi infidelitatea artistei. Cântăreața a stat aproape 8 ani cu DJ Vinnie, dăruindu-i chiar și un copil, care are acum 5 ani. Deși nimic nu părea să anunțe asta, Anna Lesko și partenerul ei, DJ Vinnie au divorțat. Se pare că totul s-ar fi produs după ce Anna a fost surprinsă sărutându-se într-un club de noapte cu Mike Diamondz.