Antena 1 a dat lovitura! Zece noi vedete au semnat cu trustul Intact! Printre ele și nume grele de la Pro Tv sau Kanal D

15 oct. 2019
Antena 1 a dat lovitura! Zece noi vedete au semnat cu trustul Intact! Printre ele și nume grele de la Pro Tv sau Kanal D

Antena 1 nu se dezminte și își prețuiește foarte mult produsele premium. Astfel că nu au făcut deloc economie la bani când a venit vorba despre sezonul trei din Asia Express, care pare a fi unul de excepție. Prezentatori vor fi aceeași Gina Pistol, dar și simpaticul Oase, cel care a câștigat show-ul precedent împreună cu prietenul său celebru, CRBL.

Așadar anul acesta, producătorii au reușit să construiască nouă echipe foarte colorate, care promit audiențe record. Printre ele și vedete care au crescut mult la Pro Tv sau Kanal D. Este vorba despre Răzvan Fodor, care a prezentat MasteChef în trecut sau Mario Fresh, care a câștigat mulți fani după prezența lui la Exatlon-ul difuzat de Kanal D.

Cum arată cele nouă echipe de la Asia Express

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh –  reprezintă lista finală a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

„Pentru noi Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche. Abia așteptăm să trăim la maximum fiecare clipă! Să ne bucurăm, să râdem, să ne distrăm, să ne enervăm și poate chiar să plângem dar să rămânem cu cele mai tari amintiri!”, au spus cântăreașa Adda și partenerul ei.

„Asia Express este pentru mine o considerabilă ieșire din zona de confort. O să văd exact care-mi sunt limitele și sper să mi le și depășesc. Ca să fiu sincer nu sunt prea nerăbdător să înceapă… Număr zilele și nu știu cum să mai trag de ele, nu dorm bine, visez urât, mâ gândesc la ce-i mai rău, dar totodată știu că îmi fac eu prea multe filme. Mă cam sperie partea de igienă și faptul că trebuie să ne găsim constant cazare. Una peste alta, sunt convins că va fi experiența vieții mele”, a completat și Speak.