Anunț disperat al Adelei Popescu! Ajutați-ne să o găsim: Probleme mari pentru prietena vedetei

27 sept. 2019
Anunț disperat al Adelei Popescu! Ajutați-ne să o găsim: Probleme mari pentru prietena vedetei
Adela Popescu

Probleme mari pentru Adela Popescu. Vedeta a făcut un anunț de ultimă pe o rețea de socializare. O prietenă a vedetei trece prin clipe extrem de grele. S-a aflat totul.

Este vorba despre un apel disperat al Adeleo Popescu, făcut în miez de noapte de către vedetă. Adela și-a rugat toți prietenii virtuali să o ajute.

Și-a pierdut animăluțul de companie

Totul s-a întâmplat azi noapte. S-a pierdut câinele bunei sale prietene, Dana Rogoz, iar vedeta a decis să-i ofere acesteia o mână de ajutor.

Adela Popescu şi Dana Rogoz sunt foarte bune prietene, astfel că suferinţele uneia sunt la fel de grele şi pentru cealaltă. Aşa s-a întâmplat şi în această seară, când Adela Popescu i-a sărit imediat în ajutor Danei Rogoz în a-şi găsi câinele care s-a pierdut. Actriţa a postat un mesaj disperat pe reţelele sociale, acolo unde le cere ajutorul prietenilor virtuali. De altfel, Adela Popescu a postat şi o fotografie cu câinele, pentru a fi găsit mai uşor.

Adela Popescu nu a precizat al cui este câinele, însă o fană a fost cea care şi-a dat seama că patrupedul este al Danei Rogoz, asta pentru că îndrăgita actriţă a postat adesea imagini cu prietenul ei necuvântător. „Ajutaţi-ne să o găsim! S-a pierdut în seara asta în zona Toamnei”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

„Azi Radu a tuns-o pentru prima oară pe Perdita. Am alt câine. Aici sunt poze cu „înainte” şi vedeţi pe story „după”, scria Dana Rogoz la descrierea unei imagini alături de câinele ei.

Dana Rogoz a împlinit 34 de ani

A fost petrecere mare totuși pentru Dana Rogoz. Aceasta a împlinit 34 de ani și a petrecut alături de prietenii ei.