Cutremur la Pro Tv! O super vedetă și-a dat demisia în direct! Cine va prelua emisiunea ei

08 oct. 2019
Cutremur la Pro Tv! O super vedetă și-a dat demisia în direct! Cine va prelua emisiunea ei

Anunțul momentului în televiziune! Una dintre cele mai importante vedete ale postului Pro TV și-a dat demisia astăzi, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Este vorba despre Anamaria Prodan. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche se retrage din televiziune pentru o perioadă.

Care a fost motivul?

Se pare că distanța dintre ea și fetele sale și-a spus cuvântul. Anamaria Prodan vrea să stea mai mult timp alături de fiicele sale. Aceasta a mărturisit că fetele i-au reproșat că petrece foarte puțin timp cu ele.

Impresara nu are timp nici să respire, mai ales că acum va urma o perioadă foartea aglomerată în fotbal și trebuie să muncească. Mai mult, vedeta spune că nu vrea să rateze un meci important de baschet al fiicei sale Sarah.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan în direct la Pro Tv.

Se pare că locul său va fi luat în curând de cineva la fel de puternic. Anamaria spune că noua prezentatoare îi va însura pe toți.

„Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok”, a spus Anamaria Prodan.