Asta da surpriză! Ce studii are de fapt fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora și cu se ocupă soțul ei

14 oct. 2019
Asta da surpriză! Ce studii are de fapt fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora și cu se ocupă soțul ei

Teodora Becali s-a căsătorit cu mare fast cu Mihai Theodor Mincu, după o relație ce dura de mai mulți ani. Ambii provin din familii bogade de machidoni, așa că părinții au fost de acord ca cei doi să-și unească destinele. Fata cea mare a lui Gigi Becali are 24 de ani și conform surselor noastre a fost o studentă conștiincioasă.

Aceasta a fost o studentă bună și a absolvit cu brio Academia de Studii Economice, Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor, cu predare în limba engleză. Apoi s-a înscris la master, unde iarăși a bifat o nouă reușită, făcându-și mândru tatăl.

Teodora a susținut lucrarea de licență cu titlul „Politica concurenței în industria turismului” și se bucură de o reputație foarte bună. Nu același lucru este valabil pentru soțul ei.

Cine este soțul Teodorei

Mihai Theodor Mincu s-a îmbogățit din afaceri cu produse de lux pentru femei. Doar că se pare că o parte dintre acestea ar fi fost contrafăcute, iar reprezentanții unor firme de renume ca Chanel, Dior sau Cartier l-au dat în judecată.

El a trebuit să plătească o amendă de 4500 de lei și i-au fost confiscat toate produsele care nu erau în regulă. Gigi Becali l-a iertat, însă și nu are decât cuvinte de laudă pentru ginerele său.

„Are peste 1,85m, asa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, ca nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: „Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut”. Dar am încredere că va face numai bine”, spunea Gigi Becali în luna aprilie, înainte de fericitul eveniment.